Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο μεγάλος της έρωτας δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ
Back To the Future

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο μεγάλος της έρωτας δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έναν μεγάλο έρωτα είχε στη ζωή της και αυτός δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, αλλά ο Κύπριος επιχειρηματίας Γιώργος Ηλιάδης, με τον οποίο η αξέχαστη εθνική σταρ έζησε ένα θυελλώδες Love story, έναν μυστικό γάμο και έναν ξαφνικό χωρισμό!

Αυτό που έχει κατά καιρούς γραφτεί ακόμα και σε βιβλία και συζητούνταν για χρόνια ανάμεσα στις παρέες των ιερών τεράτων του ελληνικού κινηματογράφου, μιας και Βουγιουκλάκη ακόμη και μετά τον θάνατο της απασχολεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, ήρθε να επιβεβαιώσει χθες και ο γνωστός ηθοποιός Περικλής Αλμπάνης, ο οποίος μίλησε στο «Happy Day» για την άγνωστη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη συνεργασία τους, αλλά και την προσωπική ζωή της σταρ , της χρυσής εποχής του σινεμά, λέγοντας πως η Αλίκη, την οποία γνώριζε από το 1991, του είχε εκμυστηρευτεί πολλά πράγματα και πως ο μεγάλος της έρωτας δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ, αλλά ο Γιώργος Ηλιάδης.

«Η Βουγιουκλάκη μου είχε πει ότι "με περιμένουν στη γωνία για να με λυπηθούν. Δεν θα τους κάνω το χατίρι". Η Αλίκη δεν ήθελε να τη λυπούνται, όπως δεν ήθελε καινά γεράσει.
Δεν ήθελε να χαλάσει η εικόνα της», ανέφερε μέσα σε όλα τα άλλα ο Αλμπάνης, ξεθάβοντας από το σεντούκι των αναμνήσεων το «κεφάλαιο Ηλιάδης» στην προσωπική ζωή της εθνικής μας σταρ!

Ένα κεφάλαιο που γεννήθηκε όταν η πρωταγωνίστρια συνάντησε για πρώτη φορά τον Ηλιαδη στο εστιατόριο Σκορπιός, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης. Μια γνωριμία που ξεπήδησε μέσα από έναν καβγά για τα... πολιτικά, μια και η Βουγιουκλάκη εκείνο το βράδυ συνοδευόταν από τον Νίκο Μομφερράτο, ο οποίος αρπάχτηκε για τα πολιτικά με τον Ηλιαδη.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας κεντρίζει το ενδιαφέρον της ηθοποιού και εκείνη δεν... ξεκολλά από το εστιατόριο του. Το αρχικό φλερτ εξελίσσεται σε έρωτα και τα Χριστούγεννα του 1978 η Βουγιουκλάκη συστήνει τον Ηλιαδη στον φιλικό της κύκλο! Οι δυο τους αποφεύγουν τα φλας και προτιμούν να βρίσκουν καταφύγιο στον Θεολόγο, μακριά από κοσμικές εκδηλώσεις και πάρτι! Τέσσερα χρόνια αργότερα, τον Ιανουάριο του 1982, και χωρίς να το πάρει κανείς είδηση Βουγιουκλάκη και Ηλιάδης παντρεύονται. Για το ευτυχές γεγονός δεν ήξερε ούτε η μητέρα της, ούτε ο γιος της! Ακόμα και το βράδυ μετά τον γάμο τους, που θα βρεθούν να τρώνε με την Καρέζη, τον Καζάκο, τη Λάσκαρη και τον Λυκουρέζο, οι νεόνυμφοι δεν θα τους πούνε τίποτα και θα κρατήσουν μυστικό τον γάμο τους για δέκα χρόνια, μέχρι που η Βουγιουκλάκη το 1993 θα επιβεβαιώσει τον γάμο της σε συνέντευξη της στον Νίκο Χατζηνικολάου, λέγοντας την αξέχαστη ατάκα: «Σας την έσκασα και δεν είναι η μόνη φορά»!

Γύρισε στην πρώην γυναίκα του

Ο γάμος της όμως θα λήξει άδοξα, όταν ο Ηλιάδης, έτσι ξαφνικά, θα γυρίσει στην αγκαλιά της πρώην γυναίκας του και στα παιδιά τους στην Κύπρο, αφήνοντας τη Βουγιουκλάκη στα κρύα του λουτρού. Για τον περιβόητο γάμο Βουγιουκλάκη - Ηλιάδη, αλλά και για το ότι εκείνος ήταν ο μεγάλος της έρωτας και όχι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είχε ρίξει άπλετο φως και η δημοσιογράφος Κική Σεγδίτσα μέσα από το βιβλίο της «Σπασμένα καράβια, Αλίκη Βουγιουκλάκη - Γιώργος Ηλιάδης». Σύμφωνα με όσα είχαν γραφτεί στο βιβλίο, ο Ηλιάδης ήταν ο άντρας που λίγο προτού κλείσει τα μάτια της ζητούσε να είναι στο πλευρό της, για να μπορέσει να τον δει για μία τελευταία φορά.

Το διαζύγιο τους δεν ήταν αρκετό για να τους χωρίσει, ούτε ακόμα και όταν ο Ηλιάδης παντρεύτηκε και πάλι την πρώην σύζυγο του. Η αγάπη του για την Αλίκη ήταν τόσο μεγάλη , που χώρισε και πάλι με την πρώτη του σύζυγο. Μάλιστα, η Κική Σεγδίτσα στο βιβλίο της αναφέρει ότι αγαπιόνταν και «σμίγανε παράφορα» ακόμα και όταν εκείνη ήταν σε σχέση με άλλους συντρόφους.

Είναι χαρακτηριστικό πως όσο η ίδια νοσηλευόταν μιλούσαν συνεχώς στο τηλέφωνο και τον ρωτούσε με αγωνία πότε θα πάει να τη δει. Όταν ξεκίνησε από την Κύπρο για να τη συναντήσει ήταν αργά... Λίγο προτού επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, εκείνη έκλεινε για πάντα τα ματιάς της...

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved