Κι όμως! Την ξέρεις πολύ καλά! Αναγνωρίζεις το κοριτσάκι της φωτογραφίας;
Back To the Future

Κι όμως! Την ξέρεις πολύ καλά! Αναγνωρίζεις το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Από μικρή ήταν μια κούκλα! Μπορεί με την πρώτη ματιά να μην πάει ο νους σου, όμως, το κοριτσάκι της φωτογραφίας το ξέρεις πολύ καλά!

Ειδικά αν παρακολουθείς έστω και λίγο το... Survivor!

Ναι ναι, καλά κατάλαβες, η μικρούλα της φωτογραφίας είναι η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Το gossip-tv.gr εξασφάλισε αυτή τη φωτογραφία από την παιδική ηλικία της πρώην Survivor ενώ πριν από λίγο καιρο σου είχαμε παρουσιάσει και φωτογραφίες από τη βάφτισή της σε ηλικία 12 ετών.

«Βαπτίστηκα 12 ετών γιατί ήμασταν έξι παιδιά και ο μπαμπάς μου δεν είχε χρήματα για να μας βαφτίσει. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες τότε, επειδή μεγάλωσα με δυο μαμάδες. Στη Νιγηρία αυτό επιτρέπεται και ο μπαμπάς μου το έκανε και εδώ στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ευλογημένη γιατί μας μεγάλωσαν με ήθος και αξιοπρέπεια. Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δυο μαμάδες. Θυμάμαι στα τραπέζια ήταν και οι δυο μαμάδες, η μια αριστερά και η άλλη δεξιά. Ήταν περίεργο να το βλέπω αυτό, τρώγαμε όλοι μαζί και αυτή η εικόνα ήταν λίγο σοκαριστική. Όταν πέθανε ο μπαμπάς μου, οι δύο γυναίκες χωρίστηκαν κι η μητριά μου είναι στην Ισπανία. Δεν έχω επικοινωνία μαζί της γιατί δεν την συμπάθησα πολύ. Ήταν σαν να είχε επέμβει στον γάμο των γονιών μου», είχε δηλώσει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πριν από λίγο καιρό στο The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μπορείς να θυμηθείς αυτές τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved