Θυμάστε τη «Γαβριέλα», πιστή σύμμαχο της «Ζήνας»; Δείτε πώς είναι σήμερα!
Back To the Future

Θυμάστε τη «Γαβριέλα», πιστή σύμμαχο της «Ζήνας»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Τη δεκαετία του '90, η Ζήνα και η Γαβριέλα, πολεμούσαν στην Αρχαία Ελλάδα -τηλεοπτικά πάντα- τους κακούς, είτε επρόκειτο για θνητούς είτε για Θεούς. 

Ο λόγος για τις όμορφες ηθοποιούς Λούσι Λόουλες και Ρενέ Ο Κόνορ που υποδύονταν τη Ζήνα και τη Γαβριέλα αντίστοιχα.

Η σειρά που κράτησε για έξι σεζόν, έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία και ειδικά στη χώρα μας μιας και οι τηλεθεατές τής χάρισαν πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Τι κάνουν όμως σήμερα οι δύο ηθοποιοί και ποια είναι η σχέση μεταξύ τους; Η Ρενέ, σε μια συνέντευξή της στο Fox News είχε παραδεχτεί ότι η ίδια και η Λούσι έχουν μείνει καλές φίλες «Νιώθω συνδεδεμένη μαζί της. Είναι σαν αδερφή μου» είπε, αποδεικνύοντας με τα πιο απλά λόγια πως η συνύπαρξή τους στα τηλεοπτικά πλατό, τούς χάρισε μία πολύ δυνατή φιλία.

Μετά από τα 134 επεισόδια της Ζήνας, η 50χρονη σήμερα Ρενέ Ο’ Κόνορ συνέχισε να ασχολείται με την τηλεόραση και τον κινηματογράφου, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Εκεί, όμως, που διέπρεψε ήταν στο θέατρο, αφού συμμετείχε σε αξιόλογες παραστάσεις σπουδαίων έργων, όπως «Annie», «Θείος Βάνιας», «Μαίρη Πόππινς» και «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Η μεγαλύτερη κατάκτησή της, όπως συχνά λέει και η ίδια σε συνεντεύξεις της είναι η απόκτηση οικογένειας. Έχει έναν γιο 19 ετών, τον Μάιλς, από τον πρώτο της γάμο με τον ηθοποιό Στιβ Μουίρ και μια κόρη από τον δεύτερο γάμο της με τον Τζεντ Σούρα, την Ίρις, 15 ετών σήμερα.

Δείτε πώς είναι σήμερα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved