Γιάννης Μπέζος: Σπάνιο φωτογραφικό «κλικ» όταν ήταν 21 ετών!
Back To the Future

Γιάννης Μπέζος: Σπάνιο φωτογραφικό «κλικ» όταν ήταν 21 ετών!

Σήμερα ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός με αναρίθμητες κορυφαίες συνεργασίες στο ενεργητικό του και φυσικά σπουδαίες δουλειές σε τηλεόραση, κινηματογράφο και θέατρο.

Έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με την επίσης ηθοποιό Ναταλία Τσαλίκη και χαίρεται που μπορεί να καμαρώνει την κόρη του Ηρώ σε κάποιες πολύ καλά επιλεγμένες δουλειές στο χώρο της υποκριτικής.

Ποτέ όμως μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει τον Γιάννη Μπέζο σε πολύ νεαρή ηλικία. Μην ξεχνάμε ότι ο μεγάλος μας ηθοποιός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με την πολύ επιτυχημένη σειρά Οι Απαράδεκτοι. Τότε όμως ήταν ήδη 34 χρονών, οπότε μόνο οι πολύ δικοί του άνθρωποι οι φίλοι του τον γνώριζαν εκεί κάπου στα 20 25 χρόνια του.

Σήμερα βγαίνει στο φως της δημοσιότητας ένα σπάνιο φωτογραφικό κλικ ενός από τους πιο γνωστούς φωτογράφους της δεκαετίας του 70 και του 80, του κλεισθένη με τον Γιάννη Μπέζο να ποζάρει με ένα λευκό ζιβάγκο και κόμμωση της εποχής. Τότε η μόδα αν θυμάστε ήθελε τους άντρες με μακριά μαλλιά.

Πράγματι Στη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω Θα θέλαμε πάρα πολύ ωραίο άντρα και θα διακρίνετε στα μάτια του τον Γιάννη Μπέζο που γνωρίζουν όλοι. Μυστηριώδης και γοητευτικός όπως είναι και σήμερα στα 64 του χρόνια.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved