Θυμάστε τον Νικόλα τον μπάρμαν από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"; Πού είναι και τι κάνει σήμερα;
Back To the Future

Θυμάστε τον Νικόλα τον μπάρμαν από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"; Πού είναι και τι κάνει σήμερα;

Ο Στέργιος Νένες αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό όταν υποδύθηκε τον μπάρμαν, ή «οινοχόο» όπως τον αποκαλούσε ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός (Χάρης Ρώμας) στην αγαπημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο ηθοποιός, μετά από τη συγκεκριμένη σειρά, ελάχιστα πράγματα κατάφερε να κάνει μπροστά από τις κάμερες αφού τον απορρόφησε η δουλειά πίσω από αυτές, στην τηλεόραση.

Άρχισε να ασχολείται με τηλεοπτικές παραγωγές για να φτάσει πλέον να είναι από τους σημαντικούς συνεργάτες μεγάλων παραγωγών. Δεν είναι τυχαίο που πριν από καιρό ήταν στην παραγωγή του MasterChes στο Star ενώ όπως αποκάλυψε πρόσφατα, αποκλειστικά το gossip-tv πήρε μεταγραφή για μία άλλη τηλεοπτική παραγωγή, αυτή τη φορά στον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τη Φάρμα που πρόκειται να προβληθεί από τη νέα σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη για ακόμα μία φορά. Ο Στέργιος Νένες, εκτός από τη δουλειά του στα τηλεοπτικά πλατό ασχολείται και με τους αγώνες μοτοσικλετών. Από το 2008 ασχολήθηκε με τις μηχανές και άρχισε να τρέχει σε αγώνες. Η πίστα στα Μέγαρα έγινε το δεύτερο σπίτι του.

Πήρε μέρος σε διοργανώσεις από την Αθήνα έως τις Σέρρες, δήλωσε –και συνεχίζει να δηλώνει- fan του Βαλεντίνο Ρόσι ενώ κάποια στιγμή έγινε και εκπαιδευτής, διδάσκοντας τα μυστικά των μηχανών σε όποιον φιλοδοξεί να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο άθλημα. Μεταξύ εκείνων που εμπιστεύτηκαν τον Στέργιο Νένε ήταν και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Δείτε φωτογραφίες τόσο από το παρελθόν όσο και από τη ζωή του σήμερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved