Αγνώριστος ο πρωταγωνιστής του Σασμού πριν από 9 χρόνια! Δύσκολο να τον αναγνωρίσετε!
Back To the Future

Αγνώριστος ο πρωταγωνιστής του Σασμού πριν από 9 χρόνια! Δύσκολο να τον αναγνωρίσετε!

Ο εν λόγω ηθοποιός δεν είναι χαμαιλέοντας μόνο για τους ρόλους που αναλαμβάνει και εναλλάσσεται μεταξύ διαφόρων χαρακτήρων! Αλλαγές κάνει συχνά και στην εξωτερική του εμφάνιση! 

Γι' αυτό και είναι δύσκολο κανείς να τον αναγνωρίσει πριν από εννέα χρόνια.

Ο λόγος για τον Αντώνη Φραγκιαδάκη του Σασμού, ή αν προτιμάτε, τον κατά κόσμον ηθοποιό Δημήτρη Ήμελλο.

Ο 54χρονος σήμερα ηθοποιός ο οποίος έχει κλέψει τις εντυπώσεις ως διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της εξιχνίασης της δολοφονίας του Στεφανή, στο παρελθόν είχε τελείως διαφορετικό λουκ από αυτό που τον έχουμε αγαπήσει μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Τώρα τον βλέπουμε με γκρίζα μαλλιά και αυστηρό μουστάκι, ό,τι πρέπει δηλαδή για έναν διευθυντή της αστυνομίας.

Στο παρελθόν όμως έχει δοκιμάσει πολλές αλλαγές στο λουκ του, άλλοτε με και άλλοτε χωρίς το μουστάκι του, το οποίο επίσης άλλαζε σχήμα ανάλογα με την εποχή ή κάποιο ρόλο του.

Ο ηθοποιός ο οποίος κατέχει μία ξεχωριστή πρωτιά στην καριέρα του μιας και είναι ο πρώτος Έλληνας ηθοποιός που του απονεμήθηκε το βραβείο Χορν το 2001 οπότε και ξεκίνησε ο συγκεκριμένος θεσμός αν και διατηρεί χαμηλό προφίλ και αποφεύγει την άσκοπη δημοσιότητα, όσες φορές έχει απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό, είναι πάντα ένας... άλλος.

Εμείς "ξεθάψαμε" μία φωτογραφία του από το παρελθόν και συγκεκριμένα από το 2012 κατά την παρουσία του στη βραδιά απονομής του βραβείου Χορν εκείνης της χρονιάς στην οποία είχε καταφτάσει με... ποδήλατο. Εκείνη τη χρονιά δεν είχε μουστάκι και τα μαλλιά του μόλις είχαν αρχίσει να γκριζάρουν.

Θα διαπιστώσετε και εσείς τις συχνές αλλαγές στο λουκ του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved