Ίρις Πανταζάρα: Πώς είναι σήμερα η Πωλίνα από το "Μια στιγμή δυο ζωές"; - Η σχέση με τον αδελφό της
Back To the Future

Ίρις Πανταζάρα: Πώς είναι σήμερα η Πωλίνα από το "Μια στιγμή δυο ζωές"; - Η σχέση με τον αδελφό της

Πέρασαν κιόλας 12 χρόνια από την εποχή που προβαλλόταν η σειρά "Μια στιγμή δύο ζωές" που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία και η τηλεοπτική Πωλίνα, κατά κόσμον Ίριδα Πανταζάρα, συνεχίζει να είναι ενεργή στην τέχνη που διάλεξε να υπηρετεί.

Η Ίρις Πανταζάρα έχει αναλάβει πολύ σπουδαίους ρόλους τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, πρωταγωνιστώντας στο πλευρό κορυφαίων ηθοποιών.

Είναι η πρώτη από την οικογένεια Πανταζάρα που ασχολήθηκε με τον καλλιτεχνικό κόσμο και ανέδειξε τη... φλέβα χρυσού της οικογένειας και τη ροπή προς τις τέχνες. Ο αδελφός της Αργύρης, μόλις τα τελευταία χρόνια έγινε πρωταγωνιστής, με τον ρόλο του στο Κόκκινο Ποτάμι να του δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει όλη την υποκριτική του δεινότητα.

Οικογένεια με καλλιτεχνική φλέβα

Όμως, δεν είναι μόνο η Ίριδα και ο Αργύρης από την οικογένει Πανταζάρα που είναι καλλιτέχνες. Και ο τρίτος αδελφός, ο Νίκος ο οποίος μάλιστα πρόσφατα (στις αρχές Οκτωβρίου) παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του μετά απο 14 χρόνια σχέσης, στον Βόλο, είναι καλλιτέχνης και μάλιστα φωτογράφος. Τώρα αν το στερνοπούλι της οικογένειας, ο τέταρτος αδελφός τους θα ασχοληθεί και εκείνος με τον καλλιτεχνικό κόσμο δεν το γνωρίζουμε, αν είναι όμως να έχει το ταλέντο των αδελφών του, γιατί όχι;

Με τα αδέλφια της!

Η Ίρις Πανταζάρα πάντως τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο και μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην υποκριτική αλλά και τη μεγάλη της αγάπη για τα δύο παιδιά της, τα οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της και γνωστό δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Δαυλό.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της με το πώς είναι σήμερα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved