Σάντρα Βουτσά: Η αδημοσίευτη φωτό με τη μαμά της, Έρρικα Μπρόγιερ και τα τρυφερά λόγια
Back To the Future

Σάντρα Βουτσά: Η αδημοσίευτη φωτό με τη μαμά της, Έρρικα Μπρόγιερ και τα τρυφερά λόγια

Η Σάντρα Βουτσά είναι η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Κώστα Βουτσά και της Έρρικας Μπρόγιερ.

Η ίδια πρόσφατα κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν με τη μητέρα της και τα όσα έγραψε στη λεζάντα της μας συγκίνησαν.

Συγκεκριμένα έγραψε η Σάντρα Βουτσά:

«Μαμά κ κόρη... Έρρικα κ Σαντρα... Η αγάπη αυτή είναι πάντα μεγάλη κ ισχυρή,η αγάπη της μάνας κ του παιδιού!Ημουν τυχερή που είχα μια μητέρα που ασχολήθηκε πολύ μαζί μου,είμασταν σχεδόν παντού κ πάντα μαζί...κ αυτή η αγάπη,το δέσιμο κ το νοιαξιμο του γονιού,θωρακίζει το παιδί κ το βοηθά να ξεπεράσει οποίες ανασφάλειες μπορεί να έχει κ να πάρει την ζωή στα χέρια του!!!Η αγάπη του γονιού είναι η κινητήριος δύναμη του παιδιού!!!💪👨‍👩‍👧💪👨‍👩‍👧💪ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!😃😃😃😃».

Να θυμίσουμε πως η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν:

«Ήμουν πάντα στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά πίσω από τα φώτα. Το ν’ ανέβεις σε μια σκηνή και να εκτεθείς, είτε το έχεις είτε όχι, είναι θέμα ροπής προς τα εκεί. Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, απολάμβανα πάντα το backstage, από μικρή που με παίρνανε μαζί τους οι γονείς μου σε γυρίσματα και πρόβες. Με ιντρίγκαραν η προετοιμασία και η δημιουργία που φέρνει το αποτέλεσμα. Έτσι σπούδασα επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις, και δούλεψα για χρόνια με ηθοποιούς σε παραστάσεις, εκπομπές, αλλά και με τραγουδιστές σε νυχτερινά μαγαζιά αργότερα».

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved