Μαρία Τζομπανάκη: Πέντε χρόνια πριν, η Καλλιόπη του Σασμού, στον δικό της Κρητικό γάμο! (photos)
Back To the Future

Μαρία Τζομπανάκη: Πέντε χρόνια πριν, η Καλλιόπη του Σασμού, στον δικό της Κρητικό γάμο! (photos)

Επιβλητική, χειριστική, δυναμική, πολλές φορές σκληρή αλλά και εμμονική με τους Βρουλάκηδες. Η τηλεοπτική Καλλιόπη Σταματάκη του Σασμού, κατά κόσμον Μαρία Τζομπανάκη πριν από πέντε χρόνια είχε ζήσει την πιο ευτυχισμένη της στιγμή με τον εκλεκτό της καρδιάς της

Η "καπετάνισσα" όπως την αποκαλούν πολλοί από τους ήρωες της σειράς Σασμός, τον Σεπτέμβριο του 2016 παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Βάλβη στην αγαπημένη της Κρήτη, αυτή που τιμά και τώρα όπου πρωταγωνιστεί στο σίριαλ. Η ηθοποιός κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε έναν άκρως παραδοσιακό κρητικό γάμο στο χωριό Μαργαρίτες Μυλοποτάμου, εκεί δηλαδή όπου έχουν γυριστεί πολλές σκηνές της σειράς.

Στην εκκλησία την είχε οδηγήσει ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης ο οποίος και την παρέδωσε στον γαμπρό. Η νύφη ήταν ντυμένη με παραδοσιακό κρητικό νυφικό μέσα στο οποίο έλαμπε τρισευτυχισμένη.

Δεκάδες Ανωγειανοί την είχαν συνοδεύσει μέχρι το γραφικό εκκλησάκι του Άγιου Δημήτρη στο χωριό ενώ κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η Ρένα Φεσσάρα. Αμέσως μετά ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με ρακί και γαμοπίλαφο στην πλατεία του Γκάβε όπου το κέφι κράτησε αμείωτο μέχρι το πρωί!

Ακριβώς δηλαδή όπως είχε παντρευτεί -βάσει σεναρίου φυσικά- και η Καλλιόπη τον άνδρα της που έμελλε να χάσει μετά από βεντέτα. Οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω από τον γάμο της ηθοποιού, σίγουρα θα σας θυμίσουν σκηνές που θα μπορούσαν να περιλαμβάνονται και στον Σασμό που προβάλλεται φέτος στις οθόνες μας. Δείτε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved