Σμαράγδα Καρύδη: Ο μπαμπάς της πόσταρε φωτό της από το παρελθόν και είναι αγνώριστη
Back To the Future

Σμαράγδα Καρύδη: Ο μπαμπάς της πόσταρε φωτό της από το παρελθόν και είναι αγνώριστη

Ο Ντίνος Καρύδης κατάφερε να συγκινήσει τους θαυμαστές της κόρης του, Σμαράγδας Καρύδη και όχι μόνο, αλλά όλους όσους είδαν την ανάρτησή του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Κάποιες από τις φωτογραφίες που ποστάρει είναι της κόρης του και γνωστής ηθοποιού - παρουσιάστριας Σμαράγδας Καρύδη.

Ο Ντίνος Καρύδης λοιπόν αυτή τη φορά, πόσταρε μια φωτογραφία από τότε που εκείνη πήγαινε σχολείο και τα λόγια του πραγματικά συγκινούν.


Ποίημα στο Δημοτικό Σχολείο. Χωρίς χειρονομίες. Ήταν αληθινή. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ., έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο ίδιος.

Δείτε την υπέροχη ανάρτηση που έκανε στη gallery που ακολουθεί:

Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα: «Βλέπω πως υπάρχει μεγάλη δυσκολία κατανόησης κειμένου. Νιώθεις πως απευθύνεσαι σε όλους και πως όλοι θα καταλάβουν που θέλεις να πεις, αλλά τελικά καταλαβαίνουν μόνο αυτοί που ήταν ην αρχή να καταλάβουν. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τόση δυσκολία κατανόησης. Ίσως επειδή δεν διαβάζουμε πια και δεν αντιλαμβανόμαστε πού είναι το αστείο, πού το χιούμορ και πού η ειρωνεία. Τα θέλουμε όλα μασημένα. Δεν καταλαβαίνουμε τον υπαινιγμό, την ποίηση, το δεύτερο επίπεδο. Είναι όλα αχταρμάς».

Διαβάστε επίσης:

Σμαράγδα Καρύδη: «Πολλά χρόνια υποστήκαμε κακοποιητικές συμπεριφορές» (Video)

Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Θοδωρής μου έδωσε πολλή κατανόηση και υπομονή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved