Όταν η Καίτη Φίνου ήταν μελαχρινή! Και όμως, υπήρξε! (photos)
Back To the Future

Όταν η Καίτη Φίνου ήταν μελαχρινή! Και όμως, υπήρξε! (photos)

H Καίτη Φίνου υπήρξε η σεξοβόμβα των 80s, δεκαετία κατά την οποία υπήρξε περιζήτητη, ποθητή και φυσικά πανέμορφη! 

Πριν όμως διαγράψει την τεράστια καριέρα στον ελληνικό κινηματογράφο στο πλευρό του αξέχαστου Στάθη Ψάλτη -και όχι μόνο- η Καίτη Φίνου ήταν εντελώς διαφορετική από ό,τι τη γνωρίσαμε τότε μέσα από τις ταινίες της.

Στα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο και πριν καν ασχοληθεί με την υποκριτική, η όμορφη ηθοποιός θέλησε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Ήταν έφηβη ακόμα όταν πήρε την απόφαση για να ποζάρει σε επαγγελματία φωτογράφο. Ήταν εξίσου πανέμορφη όμως εμείς την προτιμούμε ξανθιά. Η ίδια ανέβασε αποκαλυπτική φωτογραφία από εκείνη την εποχή και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Κορίτσι στην εφηβεία,με όνειρα να γίνω "θεατρίνα"-όπως έλεγαν απαξιωτικά παλιά τις ηθοποιούς-.....
Σαιζόν 74-75 μαθήτρια της σχολής μοντέλων του Γιώργου και της Βένιας Καρατζαφέρη. Πάντα με στόχο τις γνωριμίες για να μπορώ να πάω μικρότερη σε δραματική σχολή. Ήθελα να βγω στο σανίδι και δεν μπορούσα να περιμένω να βγάλω το εξατάξιο τότε γυμνάσιο. Έδωσα σαν ειδικό ταλέντο στο Εθνικό στα 14 αλλα μου είπε η αείμνηστη Διαμαντιδου:είσαι πολύ καλή αλλά πολύ μικρή κορίτσι μου. Τελείωσε το σχολείο κι μετά πραγματοποίησε τα όνειρά σου.
Δεν μπορούσα να περιμένω κι έτσι γράφτηκα στη σχολή. Έκανα αρκετές διαφημίσεις με πιο γνωστή του Χυτήρογλου. Δυστυχώς δεν την "εσωσα". Επιδείξεις μόδας αρκετές που όμως τίποτα δεν με γέμιζε. Ήθελα να παίξω στον κινηματογράφο την...χαροκαμενη μάνα που εχουν απαγάγει το παιδί της και γίνεται δούλα, για να μαζέψει λεφτά και να πληρώσει ειδικούς να το βρουν(στο σπίτι έκανα δικό μου μονόλογο της μάνας,με παρακολουθούσε η μαμά και οι φίλες της κι εκλαιγαν)...κάπως έτσι περνούσαν οι ώρες,οι μέρες,οι μήνες και τα χρόνια μέχρι να φτάσω 18,5 και να γραφτώ επιτέλους στην Δραματική Σχολή Αθηνών Γιώργου Θεοδοσιάδη.... Από κει και μετά, άλλαξε όλη η ζωή μου».

Δείτε παρακάτω φωτό της όπως δεν την έχετε ξαναδεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved