Μαρία Πρωτόπαππα: Κι όμως η Μαρίνα του Σασμού υπήρξε ξανθιά (Photos)
Back To the Future

Μαρία Πρωτόπαππα: Κι όμως η Μαρίνα του Σασμού υπήρξε ξανθιά (Photos)

Η Μαρία Πρωτόπαππα, η οποία υποδύεται την Μαρίνα Βρουλάκη στη σειρά του, Alpha Σασμός υπήρξε ξανθιά πριν τέσσερα χρόνια και είχε  υιοθετήσει ένα εντελώς διαφορετικό look!

Η ηθοποιός πριν τέσσερα χρόνια ήταν ξανθιά και ο φωτογραφικός φακός την είχε τσακώσει τότε με ένα διαφορετικό στυλ όταν πρωταγωνιστούσε το 2018 με τον Γιάννη Στάνκογλου στην θεατρική παράσταση «Αγαμέμνων»!

Η Μαρία Πρωτόπαππα έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι δεν είναι τολμηρή στις αλλαγές και σπάνια θα την δούμε να κάνει κάποια τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της… Όμως έστω μία φορά έκανε την υπέρβαση για χάρη του ρόλου και… έγινε ξανθά!

Η ηθοποιός είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Είμαι δειλή σε τέτοιες αποφάσεις και συχνά δεν με νοιάζει κιόλας. Ίσως κακώς, αλλά δεν δίνω προτεραιότητα στην εικόνα. Η τελευταία μου αλλαγή προέκυψε για την παράσταση του «Αγαμέμνονα» όπου χρειαζόμουν μια μάσκα, ήθελα να εκτεθώ ακόμα περισσότερο. Το συζήτησα με μια φίλη μου – γιατί είναι ωραίο να συνομιλείς με ανθρώπους με τους οποίους έχεις ή αποκτάς την ίδια γλώσσα – και μου το πρότεινε. Αποφάσισα με λίγο θράσος, θέλησα να πάω κόντρα στις δικές μου αγκυλώσεις και το έκανα. Βέβαια, το αντιμετώπισα σαν παιχνίδι»

Θα έμπαινες στη διαδικασία μεταμόρφωσης για να υποδυθείς ένα ρόλο;

«Εξαρτάται τη μεταμόρφωση. Αρκεί να μην πλήξω το σώμα και την υγεία μου. Παλιότερα, από την αγωνία να είμαι μέσα σε αυτή τη δουλειά, να είμαι χρήσιμη και μάχιμη, ήμουν πολύ πιο πρόθυμη σε τέτοιες υποχωρήσεις∙ πλέον δεν θα ταλαιπωρούσα τον εαυτό μου εύκολα γιατί πιστεύω πως έχει προτεραιότητα η ζωή και να είμαστε καλά και γεροί. Οπότε αν έβρισκα τρόπο να το κάνω για πλάκα ή ανώδυνα θα το έκανα.» είχε πει στο monopoli!

Δείτε την Μαρίνα του Σασμού, όπως δεν την έχετε ξαναδεί, κατάξανθη το 2018 υιοθετώντας ένα διαφορετικό look που της ταιριάζει εξίσου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved