Φιλαρέτη Κομνηνού-Γιώργος Παπαγεωργίου: Μαμά και γιος τότε και τώρα! Η λατρεία παραμένει ίδια!
Back To the Future

Φιλαρέτη Κομνηνού-Γιώργος Παπαγεωργίου: Μαμά και γιος τότε και τώρα! Η λατρεία παραμένει ίδια!

Είναι σύνηθες ο γονιός να μεταλαμπαδεύει την αγάπη του για το επάγγελμά του στο παιδί. Δεν είναι όμως συνηθισμένο το παιδί να είναι το ίδιο ταλαντούχο με τον γονιό του, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Φιλαρέτης Κομνηνού και του Γιώργου Παπαγεωργίου

Μαμά και γιος ακολουθούν παράλληλους δρόμους στον κόσμο της υποκριτικής και είναι και οι δύο επιτυχημένοι.

Έχουν μεγάλη λατρεία μεταξύ τους και μοιράζονται κάθε ανησυχία τους, είτε καλλιτεχνική είτε πιο προσωπική.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού, εκτός από μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της είναι και μία πολύ τρυφερή μαμά για τον Γιώργο με τον οποίο έχουν αναπτύξει μία πολύ τρυφερή σχέση.

Στον πρόσφατο γάμο του μάλιστα με την επίσης ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη, η Φιλαρέτη Κομνηνού είχε να πει τα πιο τρυφερά λόγια για το ευτυχισμένο ζευγάρι:

"Ο γιος μου είναι η χαρά της ζωής. Είναι ένα πλάσμα που όταν ζεις μαζί του, δουλεύεις μαζί του, κουβεντιάζεις μαζί του… Αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι όταν πηγαίνω σε μια παράσταση και έρχονται οι συνάδελφοι και μου λένε “Τι παιδί είναι αυτό, τι πλάσμα είναι αυτό και εκεί συγκινούμαι και λιώνω περισσότερο.

Ομολογώ ότι δεν συμπεριφέρθηκα σαν πεθερά. Τη Δανάη την αγαπώ. Η Δανάη είναι ένα τόσο όμορφο πλάσμα, τόσο καλοσυνάτο, είναι σαν ένα λουλούδι που χαίρεσαι να βλέπεις και, το βασικό, κάνει τον γιο μου ευτυχισμένο".

Και φυσικά, είναι πανέτοιμη να γίνει γιαγιά καθώς όπως είχε τονίσει στην ίδια συνέντευξη: "Εγώ ήδη είμαι έτοιμη για τον ρόλο της γιαγιάς, μήπως να το θυμίσεις και στα παιδιά; Εγώ έχω προετοιμαστεί".

Αυτό είναι το "τώρα" τους όμως πριν από πολλά πολλά χρόνια, όταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου ήταν μωρό και μάλιστα πολύ γλυκό, η Φιλαρέτη Κομνηνού βίωνε τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας και φυσικά το χαιρόταν πολύ όπως βέβαια και τώρα. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα η ηθοποιός έχει ανεβάσει φωτογραφίες από το παρελθόν, τότε που ο ίδιος ήταν ακόμα πολύ μικρούλης. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες μαμάς και γιου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved