Σασμός: Η Καλλιόπη και ο Καραπάνος όταν συμπρωταγωνιστούσαν σε σειρά του ΣΚΑΪ, 28 χρόνια πριν
Back To the Future

Σασμός: Η Καλλιόπη και ο Καραπάνος όταν συμπρωταγωνιστούσαν σε σειρά του ΣΚΑΪ, 28 χρόνια πριν

Αυτή η φωτογραφία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον... ιστορική αφού είναι πριν από 28 ολόκληρα χρόνια και σ' αυτή απεικονίζονται η Μαρία Τζομπανάκη και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος που φέτος απολαμβάνουμε στο Σασμό

Πολύ λίγοι θα θυμούνται μία σειρά του ΣΚΑΪ που μάλλον δεν πήγε και πολύ καλά από άποψη τηλεθέασης καθώς δεν έχει μείνει στη συνείδησή του τηλεοπτικού κοινού.

Ο λόγος για τη δραματική σειρά "Το μάτι του φιδιού" που προβαλλόταν από τον ΣΚΑΪ το 1994 με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Παρτσαλάκη, τη Μαρία Τζομπανάκη, τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο και πολλούς ακόμη ηθοποιούς.

Όλα αυτά πριν από ακριβώς 28 χρόνια και φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι δύο από τους πρωταγωνιστές, η Μαρία Τζομπανάκη και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος να συναντιόνταν ξανά για μία τηλεοπτική δουλειά που φέτος γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Μιλάμε φυσικά για τον Σασμό, τη σειρά που φέτος καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, κερδίζοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Όπως παρακολουθούμε, ο Καραπάνος, ρόλο που ερμηνεύει ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος και η Καλλιόπη, που υποδύεται η Μαρία Τζομπανάκη, βρίσκονται στο ίδιο "στρατόπεδο" για αυτό και είχαν αρκετές σκηνές μαζί στη σειρά.

Σύμφωνα με το σενάριο η Καλλιόπη και ο Καραπάνος συνωμοτούν για το καλό του Αστέρη, χωρίς όμως να μπλέκονται παραπάνω οι ζωές τους.

Στη συνεργασία τους 28 χρόνια πριν, βέβαια, οι συνθήκες, τουλάχιστον στη σειρά όπου συμπρωταγωνιστούσαν ήταν τελείως διαφορετικές. Δείτε πλάνα στο παρακάτω βίντεο όπου θα διαπιστώσετε πως ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο οποίος υποδύεται έναν γιατρό, είναι τελείως διαφορετικός από ό,τι τον παρακολουθούμε σήμερα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved