Γλυκάνισος: Πρωταγωνίστρια της σειράς στα 7 της είχε παίξει στο «Φοβού τους Έλληνες» - Δείτε ποια
Back To the Future

Γλυκάνισος: Πρωταγωνίστρια της σειράς στα 7 της είχε παίξει στο «Φοβού τους Έλληνες» - Δείτε ποια

Τη βλέπετε στη σειρά Γλυκάνισος όπου έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς γυναικείους ρόλους. Δύσκολα όμως θα τη συνδέατε με το πιτσιρίκι που έκανε ένα πέρασμα στην ταινία Φοβού τους Έλληνες.

Κι όμως το γλυκό κοριτσάκι που ερμήνευσε τον ρόλο της κεντρικής πρωταγωνίστριας της ταινίας, της Νίκης, στα παιδικά της χρόνια σε ένα flashback από την Κρήτη της δεκαετίας του '70, σήμερα στα 29 της είναι επαγγελματίας ηθοποιός και πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Σκαι, Γλυκάνισος.

Φοβού τους Έλληνες
Η Άρτεμις στα 7 της όταν έκανε το γύρισμα για την ταινία του Λάκη Λαζόπουλου, Φοβού τους ΈλληνεςINSTAGRAM

Η γλυκύτατη Άρτεμις Ιωαννίδου (Ανθή Αρζέντη στη σειρά-κόρη του Κώστα Αποστολάκη) γεννήθηκε στην Αυστραλία και επέστρεψε στην Ελλάδα με την οικογένειά της στα παιδικά της χρόνια όπου και περέμεινε ώσπου ενηλικιώθηκε.

Εκείνη την εποχή συμμετείχε και επιλέχθηκε από την Ελληνοαυστραλιανή παραγωγή για αυτό το πέρασμα από την ταινία που σκηνοθέτησε τότε ο John Tatoulis.

Σε ένα flash back που παίζει στις αναμνήσεις της Νίκης, βλέπουμε την αγάπη ανάμεσα σε εκείνη και τον πρωταγωνιστή Λάκη Λαζόπουλο που ξεκίνησε όταν ακόμα ήταν παιδιά.

Η ενηλικίωση βρήκε την Άρτεμις να επιστρέφει στην Αυστραλία όπου εργάστηκε τόσο ως ηθοποιός, όσο και ως make up artist που είναι η άλλη μεγάλη της αγάπη. Οι φετινές διακοπές της στην Ελλάδα όμως ήταν γραφτό να την κρατήσουν εδώ. Μια απρόσμενη -για την ίδια- πρόταση να ερμηνεύσει την κόρη του Κώστα Αποστολίδη και αρραβωνιαστικιά του αδερφού του Στρατή στη νέα σειρά της Tanweer για τον ΣΚΑΪ, ήταν τόσο δελεαστική για την ίδια που αποφάσισε να παραμείνει εδώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved