Δείτε πώς είναι σήμερα ο νικητής του Bar, Ανδρέας Παρασκάκης!
Back To the Future

Δείτε πώς είναι σήμερα ο νικητής του Bar, Ανδρέας Παρασκάκης!

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά την προβολή του Bar, ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι παιχνιδιού Ανδρέας Παρασκάκης, συνεχίζει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ο Ανδρέας Παρασκάκης είχε καταφέρει να ξεχωρίσει για τον χαρακτήρα του και το ήθος του αλλά και για τον χαβαλέ που έκανε συχνά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που το τηλεοπτικό κοινό τον ανέδειξε σε μεγάλο νικητή, ανάμεσα σε άλλους ξεχωριστούς συμπαίκτες του όπως ήταν ο Λορέντζο Καριέρε, ο Γιώργος Νάϊδας που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο, η Στέλλα Μπεζαντάκου και η Μαίρη Γεώρτση.

«Δεν μετάνιωσα ποτέ για το παιχνίδι, θα πλήρωνα να ξαναπάω, όχι για να κερδίσω το έπαθλο, ήταν το φυσικό μου περιβάλλον. Ακόμα και στο Survivor θα πήγαινα» είχε δηλώσει παλιότερα σε σπάνια συνέντευξή του ο Ανδρέας Παρασκάκης ο οποίος έφυγε από το παιχνίδι κατά 119.000 ευρώ πλουσιότερος.

Τι κάνει σήμερα

Ο Ανδρέας Παρασκάκης, παραμένει σε φόρμα και φροντίζει την εμφάνισή του, όμως αποφεύγει τη δημοσιότητα. Είναι αφοσιωμένος στις επιχειρήσεις του και συγκεκριμένα στην ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Μάλεμε.

Δεν είναι ενεργός στα social media, προτιμώντας να απολαμβάνει την παρέα των καλών του φίλων στη Μεγαλόνησο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του όπως είναι σήμερα, σχεδόν είκοσι χρόνια μετά το ριάλιτι παιχνίδι το οποίο και κέρδισε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved