Θυμάστε την Έφη Πίκουλα, το γλυκό κορίτσι των 80s; Δείτε τη σε σπάνια εμφάνισή της
Back To the Future

Θυμάστε την Έφη Πίκουλα, το γλυκό κορίτσι των 80s; Δείτε τη σε σπάνια εμφάνισή της

Η Έφη Πίκουλα, που κατάφερνε σχεδόν πάντα να είναι το κορίτσι του πρωταγωνιστή των ταινιών των 80s έχει αλλάξει πολύ από τότε που τη θυμούνται οι παλιοί. Καιρός να τη γνωρίσουν και οι νεότεροι όμως... 

Αν και 63 χρονών πλέον, η Έφη Πίκουλα, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα πένθους μετά τον θάνατο του συζύγου της Τάκη Βουγιουκλάκη, αδελφού της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, είπε να κάνει μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της.

Η ηθοποιός η οποία εγκατέλειψε τον κόσμο της υποκριτικής για να αφοσιωθεί στη ζωή της με τον σύζυγό της, μπορεί να απείχε από το καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, όχι όμως και από τους επιστήθιους φίλους που απέκτησε στον χώρο. Ανάμεσά τους και ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος βέβαια υπήρξε και ο αγαπημένος και πολύ στενός φίλος της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Έτσι, η Έφη Πίκουλα δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Δελαπόρτα με τίτλο «Τα backstage του Ελληνικού κινηματογράφου» που έγινε πριν από μερικές μέρες.

Φρόντισε όμως και εκεί να κάνει όσο πιο διακριτική γινόταν την παρουσία της μιας και δεν της αρέσει πλέον να εκτίθεται στα φώτα και τους φωτογραφικούς φακούς.

Η Έφη Πίκουλα υπήρξέ παντρεμένη με τον Τάκη Βουγιουκλάκη από το 1986 και παρ' όλο που δεν απέκτησαν ποτέ παιδιά, υπήρξαν πολύ ερωτευμένοι και δεμένοι μέχρι το τέλος, δηλαδή μέχρι την ημέρα, στις 7 Απριλίου του 2021 που έφυγε από τη ζωή εκείνος.

Δείτε την στην πρόσφατη σπάνια δημόσια εμφάνισή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved