Δούκισσα Νομικού: Αγνώριστη πριν 16 χρόνια, όταν στεφόταν Σταρ Ελλάς!
Back To the Future

Δούκισσα Νομικού: Αγνώριστη πριν 16 χρόνια, όταν στεφόταν Σταρ Ελλάς!

Ήταν τον Μάιο του 2007 όταν η Δούκισσα Νομικού κατακτούσε τον τίτλο της ομορφότερης Ελληνίδας και φυσικά από εκεί και μετά ξεκινούσε για εκείνη μία μεγάλη καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης που ούτε και η ίδια δεν θα μπορούσε να φανταστεί! 

Η Δούκισσα Νομικού τότε ήταν μόλις 20 ετών αλλά και τελείως διαφορετική από ό,τι την βλέπουμε πλέον.

Μπορεί να ήταν το ίδιο όμορφη, όμως είχε τελείως διαφορετικό λουκ, ακόμα και διαφορετικό ξανθό στα μαλλιά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια είχε κατακτήσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς είχε στεφθεί η Κατερίνα Ευαγγελινού ενώ Μις Τουρισμός είχε ανακηρυχθεί η Άλκηστις Παπαγεωργίου. Η Δούκισσα Νομικού μάλιστα παρέλαβε το στέμμα της από την Σταρ Ελλάς 2006, την Ολυμπία Χοψονίδου.

Τότε λοιπόν, η Δούκισσα ήταν τελείως διαφορετική από ό,τι σήμερα. Ναι, το ίδιο όμορφη αλλά... διαφορετική. Φορούσε πιο «φορτωμένα» φορέματα που συνδύαζε με ακόμα πιο «έντονα» αξεσουάρ όμως τότε αυτό απαιτούσε και η μόδα. Πλέον, η Δούκισσα, μαμά δύο παιδιών και λάτρης του μινιμαλισμού, έχει αδυναμία σε πιο minimal φορέματα, αξεσουάρ και παπούτσια και ακόμα και στον σχεδιασμό κοσμημάτων της ακολουθεί την ίδια γραμμή.

Προτιμάει το πιο ελαφρύ μακιγιάζ που αναδεικνύει τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της και είναι ακόμα πιο «στεγνή» σε ό,τι αφορά το κορμί της μιας και ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο διατροφής, κάτι που εξασφαλίζει και για την οικογένειά της.

Δείτε τη Δούκισσα Νομικού τη βραδιά κατάκτησης του τίτλου ομορφιάς, στα 20 της χρόνια, το 2007:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved