Σασμός: Δημήτρης Καραβιώτης: Αγνώριστος ο «Οδυσσέας» της σειράς, πριν από 19 χρόνια!
Back To the Future

Σασμός: Δημήτρης Καραβιώτης: Αγνώριστος ο «Οδυσσέας» της σειράς, πριν από 19 χρόνια!

Σασμός: Ο Δημήτρης Καραβιώτης υποδύεται τον Οδυσσέα στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του Alpha που σαρώνει και τη δεύτερη σεζόν σε νούμερα τηλεθέασης.

Ο ηθοποιός είναι πολύ ενεργός στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά του και φυσικά από τις σκηνές του στον Σασμό.

Πρόσφατα, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, μια φωτογραφία του, στην οποία τον είδαμε 19 χρόνια πριν και είναι αγνώριστος!

sasmos-(1).jpg

Πίσω στο μακρινό 1994 λοιπόν, ο ηθοποιός απαθανατίστηκε από τον φακό και η αλήθεια είναι πως 19 χρόνια μετά έχει αλλάξει αρκετά και το μόνο κοινό που βλέπουμε με το σήμερα είναι τα γένια του.

«Την Κυριακή η αγαπημένη μου Μαρία Καβουκίδου μού έστειλε αυτήν την φωτογραφία. Ποιο να 'ναι αυτό το παιδί άραγε. Ούτε που το θυμάμαι. Το κορίτσι πάλι, στο πίσω κάθισμα, κάτι μου θυμίζει. Εσένα Chryssi Tzardi;

Ευχαριστώ Μαρία μου για το ταξίδι πίσω στο 1994 Ιούλιο μήνα μέσα στο λεωφορείο από Ρώμη για Σαν Μινιάτο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καραβιώτης στη λεζάντα του, που ούτε ο ίδιος δεν θυμάται πια τον εαυτό του έτσι!

Δείτε πώς ήταν στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved