Σπάνιο flashback από το 1964! Μαρινέλλα και Καζαντζίδης την ημέρα του γάμου τους!
Back To the Future

Σπάνιο flashback από το 1964! Μαρινέλλα και Καζαντζίδης την ημέρα του γάμου τους!

Ήταν 7 Μαΐου του 1964 όταν συνέβη το κοσμικό γεγονός της χρονιάς εκείνης που δεν ήταν άλλο από τον γάμο του Στέλιου Καζαντζίδη με τη Μαρινέλλα

Ο γάμος είχε γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Χαλανδρίου σε στενό οικογενειακό κύκλο, κάτι που σήμαινε ότι παρόντες ήταν μόνο στενοί συγγενείς και λίγοι φίλοι αλλά και συνάδελφοι του ζευγαριού.

Το ζευγάρι μετρούσε ήδη εννέα χρόνια σχέσης όταν για πρώτη φορά συναντήθηκαν οι δρόμοι τους στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ένα βράδυ όταν ο Στέλιος Καζαντζίδης βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Μαρινέλλα και ενθουσιάστηκε με τη φωνή της. Της ζήτησε αμέσως να συνεργαστούν και πολύ σύντομα ήρθε και ο έρωτας για να τους χτυπήσει... κεραυνοβόλα.

IMG_5077.jpg

Όπως αναφέρει στο σπάνιο φωτογραφικό κλικ που ανέβασε ο Άρης Λούπασης στο instagram:

«Στις 7 Μαΐου του 1964 ο Στέλιος Καζαντζίδης και η Μαρινέλλα αποφασίζουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αγία Βαρβάρα Χαλανδρίου σε στενό οικογενειακό κύκλο με την παρουσία συγγενών και αγαπημένων φίλων και συναδέλφων, αποτελώντας το καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς. Κουμπάροι του ζευγαριού ο Μανώλης Χιώτης με την Μαίρη Λίντα και ανάμεσα στους καλεσμένους και οι Πόλυ Πάνου, Μιχάλης Μενιδιάτης, ο συνθέτης Γιάννης Παπαϊωάννου και ο στιχουργός Κώστας Βίρβος.

Η γνωριμία τους γίνεται το 1956 στην Θεσσαλονίκη όταν εκείνος ενθουσιάζεται με την φωνή της στο μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται και της προτείνει συνεργασία και ερωτεύονται κεραυνοβόλα με την πρώτη ματιά. Για τα επόμενα δέκα χρόνια μέχρι και τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο του 1966, αποτελούν ένα από τα εμβληματικότερα καλλιτεχνικά ντουέτα με ανεπανάληπτες φωνές που έγραψαν ιστορία μέσα από τις μνημειώδεις ερμηνείες σε τραγούδια "διαμάντια", καθώς και ένα υποδειγματικό ζευγάρι που δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα τόσο στον τύπο όσο και στο κοινό που τους λάτρεψε. Το βαρύ επαγγελματικό τους πρόγραμμα με συνεχείς πρόβες, ηχογραφήσεις και εμφανίσεις, σε συνδυασμό με την απόφαση του να αποχωρήσει από την μουσική σε αντίθεση με την ίδια που επιθυμεί με πάθος να συνεχίσει, οδηγεί στο διαζύγιο το οποίο καταρρακώνει κυριολεκτικά και τους δύο οι οποίοι προσπαθούν με δύναμη ψυχής να το ξεπεράσουν.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια ξεκινάει σόλο καριέρα στο πλάι του Γιώργου Κατσαρού για να απογειωθεί το άστρο της σύντομα στην κορυφή με την συνεργασία της με τον Γιώργο Ζαμπέτα και άλλους μεγάλους δημιουργούς, σε μια μεγαλειώδη καριέρα που συνεχίζεται με την ίδια δυναμική μέχρι και σήμερα. Παρά τους διαφορετικούς δρόμους που ακολουθούν, παραμένουν δύο αγαπημένοι φίλοι με ιδιαίτερα συγκινητικές τις στιγμές όταν εκείνη βρίσκεται συνεχώς στο πλάι του την περίοδο της νοσηλείας του στο νοσοκομείο καθώς και της συζύγου του Βάσως, με σεμνότητα και διακριτικότητα μέχρι το τέλος. Δύο ογκόλιθοι του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που σημάδεψαν και συνέβαλαν καθοριστικά στην εξέλιξη του συγκεκριμένου είδους με τρόπο μοναδικό και απλά αξεπέραστο».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

https://www.instagram.com/p/CraynBAoTYg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved