Εσείς θυμάστε τη Δέσποινα Βανδή κατάξανθη; Και όμως, υπήρξε!
Back To the Future

Εσείς θυμάστε τη Δέσποινα Βανδή κατάξανθη; Και όμως, υπήρξε!

H Δέσποινα Βανδή έχει καταφέρει, από το ξεκίνημα της καριέρας της σχεδόν να αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική σόουμπιζ. 

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, δημιουργεί statement σε σχεδόν κάθε εμφάνισή της και προτείνει στυλ και λουκς που συνήθως ακολουθούν πολλές γυναίκες.

Ειδικά τον τελευταίο καιρό, στις εμφανίσεις της κάθε Σάββατο στην κριτική επιτροπή του J2US μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις στυλιστικές αλλαγές της που είναι πάντα ξεχωριστές. Αλλάζει μαλλιά, βάζει περούκες, κάνει μακιγιάζ απαράμιλλης αισθητικής και συνδυάζει το στυλ της με υπέροχες τουαλέτες που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Ποιος θυμάται όμως κάποιες πολύ μεγάλες αλλαγές που είχε κάνει στο παρελθόν;

Ξεσκονίζοντας το... χρονοντούλαπο, βρήκαμε φωτογραφίες από το μακρινό παρελθόν, τότε που η Δέσποινα Βανδή έχτιζε σιγά σιγά την καριέρα της.

Ήταν το 2004 όταν η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να δοκιμάσει να ξεφύγει από το φυσικό της χρώμα, το καστανό σκούρο που τόσο πολύ της πηγαίνει και να γίνει δειλά δειλά... ξανθιά.

Ναι, καλά διαβάσατε! Η Δέσποινα Βανδή πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια είχε γίνει ξανθιά και μάλιστα είχε καταφέρει να πλασάρει ένα μοναδικό στυλ που για την εποχή ήταν κορυφαίο... trend!

Εσείς τη θυμάστε; Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved