Μπόμπα-Τανιμανίδης: Βρήκαμε τις πρώτες φωτό του έρωτά τους πριν από 7 χρόνια!
Back To the Future

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Βρήκαμε τις πρώτες φωτό του έρωτά τους πριν από 7 χρόνια!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι τόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι που μοιάζουν σαν να ήταν από πάντα μαζί! 

Δεν ισχύει όμως αυτό αφού το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία επτά χρόνια. Χρειάστηκε να περάσει μάλιστα ένας ολόκληρος χρόνος για να γίνουν ζευγάρι από την ημέρα που διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά τα βλέμματά τους. Όπως έχουν αποκαλύψει στο παρελθόν και οι δύο σε συνεντεύξεις τους η πρώτη φορά που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο ήταν το 2015 όταν εκείνη τον ξενάγησε στα γραφεία της εταιρίας όπου εργαζόταν τότε η Χριστίνα.

«Του έκανα ξενάγηση και έτσι ειδωθήκαμε για πρώτη φορά, αλλά μερικούς μήνες μετά βρεθήκαμε ξανά, αυτή τη φορά σε business meeting, στο πλαίσιο ενός δικού μου project» είχε αποκαλύψει η Χριστίνα Μπόμπα σε συνέντευξή της και συνέχιζε: «Αφηγούμαστε πολύ διαφορετικά την ίδια ιστορία εκείνος κι εγώ! Ο Σάκης θα πει ότι έστησα όλη τη δουλειά μόνο και μόνο για να τον βρω! Παρ’ όλα αυτά, ήταν όντως μια επαγγελματική συνάντηση. Εκεί νομίζω πως έγινε το “κλικ” και στους δύο. Μόλις μιλήσαμε λίγο, έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πως αυτό τον άντρα θα τον παντρευτώ. Αφού χωριστήκαμε, βρήκε το τηλέφωνό μου και μου ζήτησε να βγούμε».

Και κάπως έτσι ξεκίνησε αυτό το ταξίδι για τον γνωστό παρουσιαστή και την όμορφη σύζυγό του οι οποίοι πλέον απολαμβάνουν την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει, μετά και τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους Φιλίππα και Αριάνα.

Ποιος θυμάται όμως τις πρώτες φωτογραφίες του έρωτά τους; Τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και φιλοξενήθηκαν σε όλες τις εφημερίδες και τα περιοδικά καθώς αποτελούσαν την απόδειξη αυτού που ψιθυριζόταν έντονα το χειμώνα του 2016, ότι δηλαδή ο Σάκης και η Χριστίνα μοιράζονται έναν μεγάλο έρωτα;

Δείτε τις παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved