Flashback: «Ήρθες και μας άλλαξες τη μοίρα, Καλομοίρα, Καλομοίρα...» - Ή μήπως άλλαξες εσύ;
Back To the Future

Flashback: «Ήρθες και μας άλλαξες τη μοίρα, Καλομοίρα, Καλομοίρα...» - Ή μήπως άλλαξες εσύ;

Ήταν σχεδόν πριν από είκοσι ολόκληρα χρόνια, το 2004, όταν το πανελλήνιο γνώριζε και «ερωτευόταν» τη νεαρή Eλληνοαμερικανίδα Καλομοίρα Σαράντη η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή παρουσίας στο πρώτο Fame Story κατέκτησε την καρδιά των τηλεθεατών.

Και όχι άδικα. Δυσκολευόμασταν λίγο να καταλάβουμε τι τραγουδάει γιατί τα ελληνικά της δεν ήταν και τόσο καλά, συχνά την τρόλαραν για τα σαρδάμ που έκανε στους στίχους, όμως ήταν πάντα τόσο γλυκιά και μονίμως χαμογελαστή που δύσκολα μπορούσες να της κρατήσεις κακία.

Η Καλομοίρα βγήκε νικήτρια και άφησε πίσω της πολλούς φτασμένους σήμερα τραγουδιστές, όχι επειδή ήταν λιγότερο ταλαντούχοι αλλά επειδή η Καλομοίρα είχε αυτό το κάτι το ξεχωριστό και το μοναδικό συγχρόνως.

Πορεία της και οι επιλογές της την δικαίωσαν και 20 χρόνια μετά η Καλομοίρα όχι μόνο δεν έχει εξαφανιστεί από την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας αλλά φλερτάρει συχνά με πολύ σπουδαία projects.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το «My secret combination» που τραγούδησε στη σκηνή της Eurovision το 2008 και κατέκτησε την τρίτη θέση παρακαλώ.

Από τότε, η γλυκιά Καλομοίρα έχει μία θέση στην καρδιά όλων μας ως ένα πολύ φωτεινό πλάσμα που μόνο χαρά θέλει να δώσει κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή.

Αυτό κάνει και τώρα που επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα μαζί με το σύζυγό της Γιώργο και τα τρία τους παιδιά, τον Δημήτρη και τον Νίκο που είναι δίδυμα η Δήμητρα η Αναστασία. Την απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή στο Just the two of us και φυσικά δεν την χορταίνουμε.

Πόσο έχει αλλάξει όμως από το 2004 η Καλομοίρα την εικόνα της; Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες πάρα πολύ, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια που έχει επιλέξει να έχει κοντό καρέ κατάξανθο μαλλί και να «λιώνει» στη γυμναστική! Ήδη Επίσης έχει αποκαλύψει πώς φροντίζει πάρα πολύ την ομορφιά της και έχει κάνει και λίγα μποτοξάκια για να διατηρεί τη νεότητά της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του πριν και του τώρα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved