Γερονικολού-Τσιμιτσέλης: Εσείς θυμάστε τις πρώτες φωτό του έρωτά τους, τότε που κρύβονταν;
Back To the Future

Γερονικολού-Τσιμιτσέλης: Εσείς θυμάστε τις πρώτες φωτό του έρωτά τους, τότε που κρύβονταν;

Εκείνος μόλις είχε βγει από μία σχέση που έδειχνε να είναι αδιέξοδο.

Παρόλο που με τη Βάσω Λασκαράκη είχαν αποκτήσει ότι πιο πολύτιμο έχουν και οι δύο, την κόρη τους Εύα, ο έρωτας τους είχε ήδη τελειώσει και το μόνο που θα τους ένωνε για πάντα ήταν η κόρη τους.

Η Κατερίνα Γερονικολού την ίδια ώρα ήταν μία πανέμορφη ενζενί του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης που έβλεπε τις μετοχές της να ανεβαίνουν μέρα με την στο χρηματιστήριο του καλλιτεχνικού κόσμου.

Κάπου συναντήθηκαν οι δρόμοι τους, βρήκαν πόσα πολλά κοινά στοιχεία τους ένωναν και αφέθηκαν να παρασυρθούν σε ένα μεγάλο έρωτα που μόνο ευκαιριακός και πρόσκαιρος δεν ήταν. Για αυτό και κρατάει εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια.

Στην αρχή της σχέσης τους βέβαια κανένας από τους δύο δεν ήθελε να εκθέσει την προσωπική του ζωή. Φημολογούταν έντονα πως ήταν ζευγάρι όμως τόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όσο και η Κατερίνα Γερονικολού κρατούσαν ερμητικά κλειστό το στόμα τους.

Μέχρι που ένα βράδυ αποφάσισαν να κάνουν την ανατροπή. Να επιβεβαιώσουν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι, κάνοντας κοινή εμφάνιση σε θεατρική παράσταση. Τον Ιούλιο του 2018 όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων του κηποθέατρου Παπάγου για να παρακολουθήσουν την παράσταση Mamma Mia με πρωταγωνίστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Φυσικά όλα τα φλας στράφηκαν πάνω τους, με τους ίδιους αρχικά να δείχνουν αμήχανοι αλλά λίγο αργότερα να δείχνουν χαρούμενοι που είχαν επιτέλους απαλλαγεί από ένα βάρος, να κρύβονται δηλαδή από όλους και όλα.

Από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και το μόνο που έχει αλλάξει είναι κάθε μέρα που περνά, δένονται όλο και παραπάνω, αγαπιούνται όλο και παραπάνω, χαίρονται που μοιράζονται τη ζωή τους.

Εκείνη δηλώνει πώς «σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει» και εκείνος δείχνει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του με κάθε τρόπο κάθε μέρα. Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες του έρωτά τους που είχαν κάνει το γύρο των media εκείνες τις μέρες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved