Θυμάστε την Κατερίνα Γερονικολού στα πρώτα της βήματα; Πόσο έχει αλλάξει από τότε;
Back To the Future

Θυμάστε την Κατερίνα Γερονικολού στα πρώτα της βήματα; Πόσο έχει αλλάξει από τότε;

Λίγοι γνωρίζουν ή θυμούνται ότι η Κατερίνα Γερονικολού αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της Αστυνομική σχολή και σε εργαστήρι δημοσιογραφίας, αρχικά ξεκίνησε στην ΕΡΤ ως δημοσιογράφος.

Σημασία έχει όμως πώς συνεχίστηκε η καριέρα της και πως πλέον είναι μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς της γενιάς της.

Ο πρώτος ρόλος που ανέλαβε ήταν για την κωμική σειρά «Υπάρχουν άντρες και άντρες» όμως το κοινό άρχισε να στρέφει την προσοχή του πάνω της όταν υποδύθηκε την τηλεοπτική κόρη του Πέτρου Φιλιππίδη στην επίσης κωμική σειρά «Λάκης ο γλυκούλης». Πρωταγωνίστρια όμως έγινε το 2011 όταν ανέλαβε ρόλο στην κωμική σειρά «Βασιλιάδες» που είχε μεγάλη αποδοχή στο τηλεοπτικό κοινό.

Από τότε λοιπόν, η Κατερίνα Γερονικολού έχει δικαιωθεί και τις επαγγελματικές επιλογές της επιπλέον είναι πρωταγωνίστρια σε κάθε τι που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας.

Πόσο έχει αλλάξει όμως από τότε που έκανε τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο;

Η απάντηση είναι «καθόλου». Μπορεί να έχει αλλάξει λίγο στο styling των μαλλιών της ή το μακιγιάζ της προκειμένου να συντονίζεται με τις τάσεις του «τώρα», όμως στη βάση της, η Κατερίνα Γερονικολού παραμένει ίδια και απαράλλακτη εδώ και 13 χρόνια. Και για του λόγου το αληθές δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved