Η Μενεγάκη μιας άλλης εποχής! Στη Μύκονο με τον 6χρονο Άγγελο & την 3χρονη Λάουρα, πριν 15 χρόνια!
Back To the Future

Η Μενεγάκη μιας άλλης εποχής! Στη Μύκονο με τον 6χρονο Άγγελο & την 3χρονη Λάουρα, πριν 15 χρόνια!

Ούτε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να φανταστεί ότι λίγα χρόνια μετά η ζωή της θα έπαιρνε εντελώς διαφορετική τροπή από ό,τι πίστευε. 

Το 2008 πάντως, η όμορφη παρουσιάστρια, μην έχοντας γνωρίσει ακόμα τις ομορφιές της Άνδρου που πλέον αποτελεί τον επίγειο παράδεισό της, αρεσκόταν σε διακοπές στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, έχοντας μαζί της τα δύο παιδιά της, τον μόλις έξι ετών Άγγελο και την κατά τρία χρόνια μικρότερη κόρη της, Λάουρα.

Οι φωτογραφίες αυτές, όπως καταλαβαίνετε, είναι συλλεκτικές καθώς μάλλον η Ελένη Μενεγάκη τα τελευταία χρόνια έχει καταλήξει πως σαν την Άνδρο δεν μπορεί να βρει πουθενά αλλού όλα αυτά που την κάνουν να ηρεμεί και να γεμίζει μπαταρίες.

Τότε πάντως, η πάντα όμορφη Ελένη Μενεγάκη σε ένα διάλειμμα από τις πάρα πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές της με τα παιδιά της που λατρεύει και τα οποία λόγω φόρτου εργασίας δεν έβλεπε όσο θα ήθελε.

Η τυχαία συνάντηση με τον Ρέμο

Την ημέρα εκείνη που εθεάθη η Ελένη Μενεγάκη σε παραλία της Μυκόνου πριν από 15 χρόνια, είχε την τύχη να συναντηθεί και με τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος παραμένει σταθερός στις συνήθειές του στο συγκεκριμένο νησί. Για εκείνον η Μύκονος είναι ό,τι για την Ελένη η Άνδρος μιας και έχει επενδύσει κιόλας ο τραγουδιστής σε σπίτι που έχει αποκτήσει. Εκεί καταφεύγει τα τελευταία χρόνια και εκεί ξεκουράζεται με τη δική του οικογένεια. Εκείνη την ημέρα, ο φωτογραφικός φακός έγινε μάρτυρας της τυχαίας συνάντησής τους στην ακροθαλασσιά, με τον Αντώνη Ρέμο να σπεύδει να χαιρετήσει την Ελένη Μενεγάκη που ήταν απασχολημένη με τα παιδάκια της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved