Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Θυμάστε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι; Συλλεκτικές φωτό
Back To the Future

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Θυμάστε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι; Συλλεκτικές φωτό

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έχουν δημιουργήσει μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει και την κόρη τους, Μαρίνα, όμως πόσοι από εσάς θυμάστε πότε οι δυο τους αποφάσισαν να παραδεχτούν ότι ήταν ζευγάρι μετά από όργιο φημών εκείνη την εποχή;

Πέρασε σχεδόν ενάμιση χρόνος από την πρώτη γνωριμία τους για να καταφέρουμε να δούμε κοινό φωτογραφικό πλάνο τους και αυτό γιατί η κατάσταση στην προσωπική ζωή της Ελένης ήταν έκκρυθμη εκείνη την εποχή. Ο γάμος της με τον Γιάννη Λάτσιο είχε τελειώσει προ πολλού ενώ συγχρόνως ακούγονταν διάφορες φήμες για τον άντρα που είχε αρχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της.

Μετά και την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον τότε ισχυρό άντρα του ΑΝΤ1, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε για ένα διάστημα να τηρήσει σιγή ιχθύος και να αφοσιωθεί στον ρόλο της ως μητέρα για τα τρία της παιδιά αλλά και να κάνει όσο πιο σωστά γινόταν τη δουλειά της.

Έκλεινε τα αυτιά στις φήμες, έκανε τη δουλειά της και δεν επέτρεπε σε κανέναν να εισχωρήσει σε πιο προσωπικά θέματα.

Μέχρι που ένα βράδυ, τον Δεκέμβριο του 2011 η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να πάει στα μπουζούκια για να απολαύσει την καλή της φίλη και κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία εκείνο το διάστημα εμφανιζόταν με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, τη Μαρινέλλα, άλλη μία μεγάλη αδυναμία της παρουσιάστριας. Μόνο που δεν ήταν μόνη. Συνοδευόταν από τον επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο! Αυτό ήταν αρκετό για να... αστράψουν τα φλας πάνω τους όμως εκείνοι δεν έδειχναν να ενοχλούνται καθόλου. Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο ουσιαστικά για την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους που ήξεραν πως θα πολυφωτογραφηθεί, εκείνη έγερνε τρυφερά στον ώμο του, τού τραγουδούσε ερωτικές μπαλάντες με νόημα, εκείνος έσκυβε και τη φιλούσε τρυφερά και το βράδυ ήταν... μαγικό!

Δείτε φωτογραφίες για να θυμηθείτε και εσείς εκείνη την πρώτη φορά που τους είδαμε μαζί κάπου δημόσια:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved