Flashback: Μια καλλονή η Ευαγγελία Συριοπούλου, 16 χρόνια πριν, στα καλλιστεία
Back To the Future

Flashback: Μια καλλονή η Ευαγγελία Συριοπούλου, 16 χρόνια πριν, στα καλλιστεία

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς της γενιάς της. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα έκανε και τον θρησκευτικό της γάμο και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ.

Η ίδια μπορεί να είναι πλέον αρκετά χρόνια στον χώρο και να την έχουμε απολαύσει μέσα από τους ρόλους της σε τηλεοπτικές σειρές, ωστόσο, πριν από 22 χρόνια είχε πάει στα Καλλιστεία των Δωδεκανήσων.

Τότε μάλιστα, σε ηλικία 22 ετών, κατέκτησε την πρώτη θέση και πιο συγκεκριμένα τον τίτλο «Μις Δωδεκάνησα». Και σίγουρα δεν μας φαίνεται περίεργο που πήρε αυτή τη θέση.

siriopoulou.jpg

Η ταλαντούχα ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή της παλαιότερα: «Δεν επιδίωκα απολύτως τίποτα. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ακολουθούσα καριέρα μοντέλου αν και έχω κάνει μερικές φωτογραφήσεις μόδας προκειμένου να κερδίζω κάποια χρήματα την περίοδο που σπούδαζα. Τα καλλιστεία προέκυψαν εντελώς τυχαία».

Και είχε συνεχίσει η Ευαγγελία Συριοπούλου στο περιοδικό Λοιπόν: «Ήταν ένα καλοκαίρι που εγώ και οι φίλες μου δεν είχαμε καθόλου χρήματα για διακοπές και κάναμε την πλάκα μας συμμετέχοντας στον διαγωνισμό. Το αποτέλεσμα; Περάσαμε πέντε υπέροχες μέρες ξεγνοιασιάς στη Ρόδο με όλα τα έξοδα πληρωμένα και μοναδική υποχρέωση να πάρουμε μέρος στα καλλιστεία. Αυτό ήταν όλο».

Δείτε την αφίσα από τα καλλιστεία τότε παρακάτω:

syriopoulou.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved