Αγγελική Ηλιάδη: Οι throwback φωτογραφίες, 20 χρόνια πριν και οι αναμνήσεις
Back To the Future

Αγγελική Ηλιάδη: Οι throwback φωτογραφίες, 20 χρόνια πριν και οι αναμνήσεις

Η Αγγελική Ηλιάδη θέλησε σήμερα (10/9) να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφικές στιγμές από το παρελθόν και μάλιστα είκοσι χρόνια πριν. 

Η λαϊκή τραγουδίστρια «ξέθαψε» πολλές φωτογραφίες από το παρελθόν, τότε που όπως αποκαλύπτει και η ίδια, ζούσε στη Θεσσαλονίκη και έκανε πολλές τρέλες.

Βλέποντας όλες αυτές τις φωτογραφίες που βρήκε και ήταν ξεχασμένες εδώ και πολλά χρόνια, συνειδητοποίησε ότι τότε έκανε πάρα πολλές αλλαγές στα μαλλιά της και όντως έτσι είναι. Άλλοτε κοντά, πιο μακριά, άλλοτε κατακόκκινα και άλλοτε απλά καστανά, η Αγγελική Ηλιάδη έκανε πολλούς πειραματισμούς στα μαλλιά της αν και τα τελευταία χρόνια έχει καταλήξει πως το ξανθό είναι το χρώμα που της αρέσει περισσότερο.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε, η Αγγελική Ηλιάδη έγραψε:

«Μου άρεσε πάντα να βρίσκω παλιές φωτογραφίες 😍, να θυμάμαι όμορφες στιγμές που έχω ζήσει τραγουδώντας και φυσικά να γελάω πολύ με όλες τις τρέλες που έκανα στα μαλλιά μου 🥳. Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες από αυτές! Είναι από το 2003 την περίοδο που ζούσα και τραγουδούσα τρία χρόνια στην Θεσσαλονικάρα και πραγματικά είχα περάσει μοναδικά και αξέχαστα ❤️ Enjoy!».

Δείτε πώς ήταν πριν από 20 χρόνια και πόσες αλλαγές είχε κάνει εκείνη την εποχή στα μαλλιά της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved