Φωτό ντοκουμέντο: Η Άννα Βίσση με τη Σοφία Καρβέλα πριν από ακριβώς 30 χρόνια σε σπάνιο στιγμιότυπο!
Back To the Future

Φωτό ντοκουμέντο: Η Άννα Βίσση με τη Σοφία Καρβέλα πριν από ακριβώς 30 χρόνια σε σπάνιο στιγμιότυπο!

Μέσα στα φλας των φωτογράφων και τις κάμερες μεγάλωσε η Σοφία Καρβέλα μιας και τόσο ο πατέρας της Νίκος Καρβέλας όσο και η μητέρα της Άννα Βίσση υπήρξαν και συνεχίζουν να είναι από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες. 

Το μοναχοπαίδι του άλλοτε ζευγαριού συχνά ερχόταν αντιμέτωπο με τους φωτογράφους, από πολύ τρυφερή ηλικία.

Μάλιστα, το αρχείο του gossip-tv έχει φωτογραφία της Σοφίας από τότε που ήταν δέκα ετών! Ήταν το 1993 όταν η νεαρή τότε κόρη της Άννας Βίσση την είχε συνοδεύσει σε βραδινή της έξοδο και εννοείται πως η μικρούλα τότε Σοφία, είχε για λίγο μονοπωλήσει τα φωτογραφικά φλας.

Μαμά και κόρη διατηρούν από τότε μέχρι και σήμερα άψογες σχέσεις και είναι πολύ δεμένες, ειδικά αφότου η Σοφία έγινε και εκείνη μαμά δύο υπέροχων αγοριών που η Άννα Βίσση λατρεύει. Τούς έχει μεγάλη αδυναμία και με την πρώτη ευκαιρία φεύγει για τις Ηνωμένες Πολιτείες για να συναντήσει τα αγοράκια της και φυσικά τη Σοφία της που είναι η μεγαλύτερη από όλες τις αδυναμίες της.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον πατέρα της Νίκο Καρβέλα που μπορεί να έχει μία φοβία με τα αεροπλάνα και να μην κάνει αυτού του είδους τα υπερατλαντικά ταξίδια, όμως όταν είναι εδώ η Σοφία, φροντίζει να της αφιερώνει τον χρόνο που χρειάζεται για να τα πουν ξανά.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία Βίσση-Καρβέλα από το 1993 αλλά και πολλές ακόμα φωτό μαμάς και κόρης σε ευτυχισμένες τους στιγμές.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved