Flashback: Όταν η Ελένη Χατζίδου συμμετείχε στο Fame Story - Ήταν πραγματικά αγνώριστη!
Back To the Future

Flashback: Όταν η Ελένη Χατζίδου συμμετείχε στο Fame Story - Ήταν πραγματικά αγνώριστη!

Με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα του Fame Story στο Star, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, θυμόμαστε τη συμμετοχή της Ελένης Χατζίδου σε αυτό.

H Ελένη Χατζίδου είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, στις 28 Ιουνίου 1980 και είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια και παρουσιάστρια.

Τελειώνοντας το σχολείο, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας τις σπουδές της στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, δουλεύοντας σε διάφορα μαγαζιά και νυχτερινά κέντρα.

Το 2002 κι ενώ είχε ήδη αρχίσει να δουλεύει ως επαγγελματίας τραγουδίστρια σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό ριάλιτι του MEGA, «Popstars». Εκεί κατάφερε και έφτασε μέχρι και τα μέσα του διαγωνισμού, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να γίνει μέλος του κοριτσίστικου συγκροτήματος του παιχνιδιού.

hatzidou-(1).jpg

Συνέχισε να ασχολείται με το τραγούδι και τη μουσική δουλεύοντας πλέον και στην Αθήνα. Τη σεζόν 2005-2006 αποφάσισε να λάβει ξανά μέρος σε τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού. Συγκεκριμένα πέρασε από οντισιόν για τον τέταρτο κύκλο του talent show του ANT1 «Fame Story». Τελικά τα κατάφερε και μπήκε στην ομάδα διαγωνιζομένων εκείνης της σεζόν. Αποχώρησε από το παιχνίδι μετά από τέσσερις εβδομάδες στο 4ο live. Στη συνέχεια ακολούθησαν συνεργασίες δίπλα σε ονόματα όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Αντύπας, η Πάολα, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Νίκος Βέρτης και άλλους.

Από τότε, λίγο πολύ όλοι γνωρίζετε την πορεία της μέχρι και σήμερα που έχει αποκτήσει μια υπέροχη κόρη με τον Ετεοκλή Παύλου και παρουσιάζουν μαζί την πρωινή εκπομπή Breakfast@Star.

Δείτε πώς ήταν όταν συμμετείχε στο μουσικό ριάλιτι παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved