Τα σύνορα της αγάπης: Δείτε πώς είναι σήμερα Ναζλί & Νίκος, 19 χρόνια μετά την επιτυχία της σειράς
Back To the Future

Τα σύνορα της αγάπης: Δείτε πώς είναι σήμερα Ναζλί & Νίκος, 19 χρόνια μετά την επιτυχία της σειράς

Όταν το 2004 άρχισε να προβάλλεται η σειρά Τα σύνορα της αγάπης, όπως ήταν ο ελληνικός τίτλος της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς «Yabancı Damat», οι τηλεθεατές τής είχαν χαρίσει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης. 

Το ζευγάρι που πρωταγωνιστούσε, η Τουρκάλα Ναζλί και ο Έλληνας Νίκος είχε κατακτήσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού που δεν έχανε ούτε ένα επεισόδιο.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Ναζλί Μπακλαβατζίογλου, κόρη του πιο επιτυχημένου μπακλαβατζή της επαρχειακής πόλης Γκαζιάντεπ στη Νότια Τουρκία, έχει μόλις επιστρέψει στο πατρικό της μετά από τις σπουδές της στην Άγκυρα. Επαναστάτρια από τη φύση της, δεν δεχόταν να παντρευτεί τον Καντίρ, γιο του οικογενειακού φίλου του πατέρα της Οκές, που ο πατέρας της Καχραμάν της προξένευε και έτσι πήρε την απόφαση να το σκάσει από το σπίτι της.

nikos_nazli.jpg

Πήγε στο Μπόντρουμ, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Σύμη, και φιλοξενήθηκε από μια φίλη της από το πανεπιστήμιο. Το πρώτο κιόλας βράδυ της παραμονής της στο Μπόντρουμ γνώρισε τον Νίκο, γιο ενός πασίγνωστου Έλληνα επιχειρηματία σε ένα μπαρ. Αν και αρχικά οι δυο τους είχαν έρθει σε σύγκρουση όταν εκείνος αποκάλυψε την καταγωγή του, την επόμενη μέρα ξανασυναντήθηκαν, όταν κλέφτες πήραν την τσάντα της Ναζλί και ο Νίκος, που κατά τύχη βρέθηκε στο σημείο του συμβάντος τη βοήθησε. Για να μην τα πολυλογούμε, ο Νίκος και η Ναζλί ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο, παντρεύτηκαν και απέκτησαν και δύο παιδιά. Οι ελληνοτουρκικές κόντρες ανάμεσα στις οικογένειες του ζευγαριού δεν σταμάτησαν όμως ούτε μετά το γάμο, καθώς τα προβλήματα που προέκυψαν ήταν πολλά. Δείτε απόσπασμα παρακάτω:

Πώς είναι όμως σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς, σχεδόν είκοσι χρόνια μετά; Η Νεχίρ Ερντογάν (Ναζλί) και ο Οζγκούρ Τσεβίκ (Νίκος), παρά την τεράστια επιτυχία εκείνης της εποχής, πλέον δεν έχουν την ίδια δημοφιλία, όμως από τους λογαριασμούς τους στα social media μπορεί κανείς να δει τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή τους. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με το πώς είναι σήμερα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved