Η μοναδική φορά που είδαμε τη Μαρία Σολωμού έγκυο - Συλλεκτικές φωτό
Back To the Future

Η μοναδική φορά που είδαμε τη Μαρία Σολωμού έγκυο - Συλλεκτικές φωτό

Η Μαρία Σολωμού έχει έναν υπέροχο γιο, τον Αλέξανδρο με τον Μάριο Αθανασίου, που είναι σήμερα στην εφηβεία. Θυμάστε όμως την ηθοποιό όταν ήταν έγκυο;

Η ηθοποιός ήταν έγκυος το 2005 και η μοναδική φορά που την είδαμε με φουσκωμένη κοιλίτσα ήταν στην επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Σμαρούλα συνοδευόμενη από τον Μάριο Αθανασίου.

Η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο Down Town πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή όταν έμεινε έγκυος, γι’ αυτό το λόγο και κράτησε τον μικρό Αλέξανδρο, αφού το θεώρησε σαν σημάδι, καθώς και πως σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους, που απευθύνονται στην Παναγία, τις δύσκολες στιγμές η ίδια μιλάει με τον πατέρα της.

mariasolomou_official_1696676642_3208278666600832036_9424059644.jpg

Σε συνέντευξή της πριν ένα χρόνο είχε πει για τον γιο της: «Ο γιος μου τώρα νομίζει ότι είναι 25, αλλά είναι 17 και έχει μια επανάσταση ιδεολογική. Ξέρω σε ποιον μοιάζει το παιδί. Στον μπαμπά. Όσο παιδί και να είναι, θυμάμαι πολύ καλά πώς ήμουν κι εγώ στα 17. Καταλαβαίνω και προσπαθώ να κρατήσω μία ηρεμία. Έχουμε καταντήσει να μιλάμε με τον Μάριο και να μου λέει "συγγνώμη ρε Μαρία δεν ξέρω πως έγινε"».

Και μπορεί ο γιος της να έχει τελειώσει πια το σχολείο και να σπουδάζει, εμείς όμως θυμόμαστε πώς ήταν η Μαρία το 2005 όταν ήταν έγκυος στον Αλέξανδρο, δείτε παρακάτω τις συλλεκτικές φωτογραφίες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved