Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Με «βαμμένα κόκκινα μαλλιά» πριν από 15 χρόνια, αγνώριστη!
Back To the Future

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Με «βαμμένα κόκκινα μαλλιά» πριν από 15 χρόνια, αγνώριστη!

Μπορεί η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη να υπήρξε πρωταγωνίστρια μιας από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης στις αρχές του 90, τα «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά», όμως δεν ήταν ο ρόλος ο λόγος που η ίδια είχε για αρκετά χρόνια υιοθετήσει το έντονο κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της. 

Η σπουδαία ηθοποιός, η οποία έχει κερδίσει διθυραμβικές κριτικές για τις ερμηνείες της τις περισσότερες δουλειές της, το 2008 είχε επιλέξει την πλέον έντονη απόχρωση του κόκκινου στα μαλλιά της για τις εμφανίσεις της, παρ' όλο που πάντα «φλέρταρε» με τις συγκεκριμένες αποχρώσεις παλιότερα.

Γιατί τα τελευταία χρόνια έχει κατασταλάξει στο καστανό, άλλοτε σκούρο και άλλοτε ανοιχτό, ποτέ όμως ξανθωπό όπως οι περισσότερες ηθοποιοί έχουν -έστω- δοκιμάσει για να δουν αν τους πηγαίνει.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη έχει κατασταλάξει στις αποχρώσεις του καστανού και δείχνει να μην αγαπάει και ιδιαίτερα τις αλλαγές στο λουκ της, παρ' όλο που ως δυναμική προσωπικότητα θα μπορούσε να κάνει κάθε αλλαγή πάνω της να της ταιριάζει.

Πάντως, το 1992 που πρωταγωνίστησε στη σειρά «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά» στο πλευρό του Κώστα Αρζόγλου, είχε ξεχωρίσει με το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της, όπως απαιτούσε και ο ρόλος της.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες πριν από χρόνια:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved