Back To the Future

Αυγουστίδης-Παπαδοκωνσταντάκης: Απέναντι τώρα με Σασμό και Μάγισσα, μαζί στο θέατρο 9 χρόνια πριν!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης συνεχίζει φέτος για τρίτη σεζόν στον Σασμό του Alpha με τον ρόλο του Αστέρη Σταματάκη ενώ ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης υποδύεται τον Μάρκο Λάσκαρη στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα.

Οι δύο ηθοποιοί είναι από τους αγαπημένους του τηλεοπτικού κοινού και σχολιάζονται αρκετά στο Twitter- X, ενώ και οι δύο σειρές σημειώνουν κάθε φορά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ο Σασμός και η Μάγισσα παίζουν απέναντι στην prime time ζώνη και οι δύο ηθοποιοί είναι «ανταγωνιστές» θα μπορούσε να πει κανείς, όμως, στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν από 9 χρόνια είχαν ανέβει μαζί στη σκηνή του θεάτρου και υπήρξαν δύο πολύ καλοί συνεργάτες!

Το 2014 λοιπόν, συγγραφείς, σκηνοθέτες και ηθοποιοί σε 24 ώρες έγραψαν, σκηνοθέτισαν και ερμήνευσαν πρωτότυπα θεατρικά έργα σε μια ενιαία παράσταση 90 λεπτών.

Εκεί λοιπόν είχαμε δει μαζί επί σκηνής τον Ορφέα Αυγουστίδη και τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη. Συνυπήρξαν με απόλυτη επιτυχία και σίγουρα δεν φανταζόντουσαν την τεράστια επιτυχία που θα βίωναν 9 χρόνια μετά.

Και μπορεί ο Ορφέας Αυγουστίδης, όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες, να μην έχει αλλάξει πολύ από τότε, ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης είναι πραγματικά αγνώριστος και η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση είναι θεαματική.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved