Παναγιώταρου: Η απάντηση σε όσους την κατηγορούν για πλαστικές - Η φωτό από την παιδική της ηλικία
Back To the Future

Παναγιώταρου: Η απάντηση σε όσους την κατηγορούν για πλαστικές - Η φωτό από την παιδική της ηλικία

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει ουκ ολίγες φορές λάβει πολύ αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της, με κάποιους να της γράφουν στα social media ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

«Δεν ήμουν ποτέ της υπερβολής, ούτε γενικά μου αρέσουν τα υπερβολικά αποτελέσματα, που ξεφεύγεις από τον εαυτό σου και θυμίζεις κάτι άλλο πια. Απλά έκανα αυτό που χρειαζόμουν κάθε φορά», είχε δηλώσει η ίδια παλαιότερα.

Σε άλλο σημείο μάλιστα είχε πει: «Χειρουργείο μια φορά έχω κάνει, ήταν το στήθος μου... Το ήθελα από μικρή, ήθελα να έχει ωραίο σχήμα… Και τη μύτη μου, είχα κάνει διάφραγμα και είπαμε να διορθώσουμε μια δυο ατέλειες. Έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν… Δεν θυμάμαι πώς ήμουν, είναι σα να είναι δικό μου. Βάζω υαλουρονικό στα χείλη, αλλά είχαν όγκο από πριν... Τα κάνω ανά τακτά διαστήματα για να διατηρώ την εικόνα μου… Κάνω πράγματα, αλλά σε μικρό βαθμό».

alexandra__panagiotarou_1697569010_3215764397455935993_389973992.jpg

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό, η ίδια, είχε ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της, κάνοντας ένα throwback στην παιδική της ηλικία.

Όπως θα διακρίνετε κι εσείς, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ήταν εξίσου όμορφη όταν ήταν μικρή, με «γαλλική» μυτούλα και juicy χειλάκια και φαινόταν από τότε ότι θα εξελιχθεί σε μια πολύ ωραία γυναίκα.

Δείτε πώς ήταν μικρή στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved