Σπάνιο φωτογραφικό κλικ: Η Πέμυ Ζούνη στην αγκαλιά της μητέρας της, σε παιδική ηλικία
NDP photo agency
Back To the Future

Σπάνιο φωτογραφικό κλικ: Η Πέμυ Ζούνη στην αγκαλιά της μητέρας της, σε παιδική ηλικία

Η Πέμυ Ζούνη που απολαμβάνουμε από πέρυσι να πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Έρωτας Φυγάς, στο Open, μεγάλωσε σε καλλιτεχνική οικογένεια και παρ' όλο που σπούδασε φιλοσοφική και μουσική, αποφάσισε πως εκείνο που της ταίριαζε, ήταν η υποκριτική, ευτυχώς για εμάς... 

Σήμερα, έρχεται στο φως μία αδημοσίευτη φωτογραφία από την παιδική ηλικία της ηθοποιού από την επίσημη σελίδα του Σπιτιού του Ηθοποιού στο Instagram.

Σ' αυτήν απεικονίζεται η Πέμυ Ζούνη σε παιδική ηλικία, στην αγκαλιά της κούκλας μητέρας της, Πάρης να χαμογελά. Όπως αναφέρεται μάλιστα στη λεζάντα:

«Όταν ο καταξιωμένος κονφερασιέ (*παρουσιαστής ψυχαγωγικού επιθεωρησιακού προγράμματος, ο οποίος παρεμβάλλεται ανάμεσα στα διάφορα νούμερα, λέγοντας ανέκδοτα και κάνοντας έναν υποτυπώδη διάλογο με το κοινό) Λάμπρος Ζούνης έκανε περιοδείες, η μικρή Πέμη με τη μαμά της Παρή τον ακολουθούσαν. Έτσι η Πέμη Ζούνη μεγάλωσε σε μια καλλιτεχνική οικογένεια γνωρίζοντας εκ των έσω το θεατρο και πολύ αργότερα συνέχισε κι εκείνη την ίδια πορεία!».

Πρόκειται για ένα σπάνιο φωτογραφικό «κλικ», από εκείνα που φέρνουν όμορφες εικόνες και μακρινές μνήμες από το παρελθόν που πολλές φορές γεμίζουν με δάκρυα τα μάτια. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία πάντως με την Πέμυ Ζούνη παιδί, μόνο χαρά και νοσταλγία ξυπνά... Δείτε την παρακάτω:



DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved