Ο Δημήτρης Λάλος ανέβασε φωτό του από τα 90s και είναι αγνώριστος - Επικά τα σχόλια των celebs
Back To the Future

Ο Δημήτρης Λάλος ανέβασε φωτό του από τα 90s και είναι αγνώριστος - Επικά τα σχόλια των celebs

Οι αλλαγές φαίνεται πως αρέσουν πολύ στον Δημήτρη Λάλο ο οποίος τελευταία δείχνει να κάνει προσπάθειες να μακρύνει τα πλούσια κυματιστά μαλλιά του. 

Και μπορεί να είναι ακόμα νωρίς για να γνωρίζουμε τις προθέσεις του, πάντως, ο ηθοποιός έχει αλλάξει πολύ μέσα στις τρεις σεζόν που παρακολουθούμε τον Σασμό.

Όχι πως κάνει extreme αλλαγές, όμως του αρέσει να περιποιείται γένια και μαλλιά, αλλάζοντας πολύ συχνά στυλ και εμφάνιση.

Κάτι που φαίνεται να έχει υιοθετήσει από τότε που ήταν πολύ νέος, πριν καν αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Μάλιστα, το επιβεβαίωσε και μία φωτό που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από το μακρινό παρελθόν. Κάπου εκεί, γύρω στα 90s, όταν μόλις είχε ολοκληρώσει τις μαθητικές του υποχρεώσεις και έκανε τα πρώτα όνειρα και βήματα στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η φωτό πρέπει να είναι από εκείνη την εποχή, με τον ίδιο να απεικονίζεται με μακριά μαλλιά και στυλ που τότε τα... έσπαγε.

Η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, με τον ίδιο να δείχνει το ίδιο γοητευτικός με τώρα, μόνο που τότε ήταν άλλες οι τάσεις της μόδας.

Οι επώνυμοι φίλοι του πάντως, ανάμεσά τους η Ναταλία Γερμανού η οποία έχει φιλοξενήσει τον ηθοποιό στην εκπομπή της και η Κόρα Καρβούνη σχολίασαν τη συγκεκριμένη φωτό. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έγραψε «αποκλείεται», αρνούμενη να πιστέψει ότι στη φωτό είναι ο Δημήτρης Λάλος ενώ η ηθοποιός σχολίασε: «Οργισμένο νιάτο» πειράζοντας τον φίλο της.

Δείτε τη φωτό και τα σχόλια παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved