Το απόλυτο throwback - O νεαρός της φωτογραφίας είναι Έλληνας παρουσιαστής της απογευματινής ζώνης
Back To the Future

Το απόλυτο throwback - O νεαρός της φωτογραφίας είναι Έλληνας παρουσιαστής της απογευματινής ζώνης

Ποιος είναι ο Έλληνας παρουσιαστής; - Από μικρός φαινόταν ότι θα μας απασχολήσει και βεβαίως ο συγκεκριμένος έφτασε στην κορυφή και αυτό δεν έγινε καθόλου τυχαία.

Ο παρουσιαστής της καθημερινής ψυχαγωγικής ζώνης έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στον τηλεοπτικό αέρα και ασφαλώς θα συνεχίσει την λαμπρή του πορεία.

Ο λόγος για τον Πέτρο Πολυχρονίδη ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram την απόλυτη throwback φωτογραφία. Ο παρουσιαστής του Star ανέβασε μια φωτογραφία από το μακρινό 1992 όταν ο ίδιος ήταν 24 ετών.

petrospolychronidis_94173755_658946328273951_8646566919327861250_n.jpg

Βλέποντας τη φωτογραφία κάποιος αντιλαμβάνεται απευθείας ότι είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης αφού δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου.

Eντύπωση έκανε σε αρκετούς followers του ότι στη φωτογραφία μοιάζει με ηθοποιό της εποχής.

Δείτε την εικόνα:

«Παρουσιάζω πολλά χρόνια τα μαχητικά αθλήματα, αλλά το ξέρει λίγος κόσμος. Η παρουσίαση στην τηλεόραση είναι η καλύτερη στιγμή της μέρας μου γιατί σταματάει να χτυπάει το τηλέφωνο. Με τον "Τροχό της Τύχης" έχουμε φτάσει τα 1.800 επεισόδια και έχουμε σπάσει το ρεκόρ μακροζωϊας εδώ και τέσσερα χρόνια. Δεν αλλάζουμε ποτέ κορίτσι στον Τροχό, παρά μόνο όταν τα κορίτσια θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Τον Τροχό θα τον αφήσω μόνο αν με αφήσει αυτός. Γιατί να αφήσω κάτι που με ευχαριστεί και ζει την οικογένειά μου;», είχε δηλώσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης για την εκπομπή του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved