Σπεράντζα Βρανά - Σπάνιο στιγμιότυπο! Το πραγματικό όνομα και ο θυελλώδης έρωτας με τον Βουτσά
Back To the Future

Σπεράντζα Βρανά - Σπάνιο στιγμιότυπο! Το πραγματικό όνομα και ο θυελλώδης έρωτας με τον Βουτσά

Η Σπεράντζα Βρανά, ήταν γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, γεννημένη στο Μεσολόγγι, στις 6 Φεβρουαρίου 1928 (κατά άλλους 1926 ή 1932) και έφυγε από τη ζωή στις 29 Σεπτεμβρίου 2009 από έμφραγμα του μυοκαρδίου, όμως παραμένει αξέχαστη.

Το πραγματικό της ονοματεπώνυμο ήταν Ελπίδα Χωματιανού. Έγραψε αρκετά βιβλία, με σπουδαιότερο το αυτοβιογραφικό Τολμώ.

Στο επίσημο account του «Σπιτιού του Ηθοποιού» στο Instagram, ανέβηκε σήμερα 12/4, ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την αείμνηστη ηθοποιό, στο οποίο την είδαμε μαζί με τον Φάνη Κερανίδη και τον Γιάννη Φέρμη.

«Αρχείο μουσικό θέατρο ο Χορευτής και Ηθοποιός Φάνης Κερανίδης με τη Μεγάλη Θεατρίνα την Ανεπανάληπτη και Αναντικατάστατη ΣΠΕΡΑΝΤΖΑ ΒΡΑΝΑ Μαζί με το Σπουδαίο Φίνο Κωμικό Ηθοποιό ΓΙΑΝΝΗ ΦΕΡΜΗ Αξέχαστοι Μεγάλοι Ηθοποιοί Της Επιθεώρησης», διαβάσαμε στη λεζάντα της ανάρτησης.

sperantza.jpg

Ο θυελλώδης έρωτας με τον Βουτσά

Η δημοφιλής ηθοποιός Σπεράντζα Βρανά γνώρισε τον Κώστα Βουτσά το 1959, και οι δυο τους έγιναν ζευγάρι, ενώ η σχέση τους ήταν αρκετά θυελλώδης, κάτι που κι η ίδια είχε εξομολογηθεί στο βιβλίο της «Τολμώ».

«Ο Κώστας ήταν τρομερά φιλόδοξος, μεγαλομανής, αριβίστας. Ήξερε να ελίσσεται…Στην αρχή μού έκανε τον πολύ ερωτευμένο, έκανε ό,τι μπορούσε για να με ευχαριστήσει. Μου αγόραζε δίσκους με λατινοαμερικανικούς ρυθμούς, μου έκανε τον Danny Kaye για να γελάσω, ήταν πολύ κωμικός και ξεκαρδιζόμουν. Αν μ’ αγάπησε ο Κώστας (γιατί μ’ αγάπησε), αυτό συνέβη αργότερα. Μου φερόταν πολύ ωραία, ήταν πολύ τρυφερός μαζί μου, ζούσαμε πολύ αρμονικά».

Αν και έφτασαν κοντά στον γάμο τελικά ο δεσμός τους δεν είχε καλή έκβαση, αφού επέλεξαν να χωρίσουν έπειτα από 4,5 χρόνια σχέσης. Οι καβγάδες, η ζήλεια και οι διαπληκτισμοί τους οδήγησαν στον οριστικό χωρισμό: «Η σχέση μας πέρασε από πολλά στάδια. Μέχρι ξύλο έπεσε στον πρώτο μας μεγάλο καβγά», είχε αποκαλύψει στο βιβλίο της.

1674893087112-823525115-v1.jpg

Έφυγε με παράπονο

Ο Μάκης Δελαπόρτας μέσα από τις σελίδες της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Ξέρω κάποια αστέρια» αναφέρει ότι η Σπεράντζα Βρανά "έφυγε" από τη ζωή μ' ένα μεγάλο παράπονο.

«Η Σπεράντζα μέχρι το τέλος έκανε όνειρα! Κλεισμένη τα τελευταία χρόνια της ζωής της μέσα σ' ένα διαμέρισμα, καθηλωμένη σε μια πολυθρόνα λόγω των κινητικών της προβλημάτων, έγραφε ασταμάτητα το σενάριο της ζωής της για να γίνει τηλεοπτική σειρά, ταινία ή θεατρικό έργο. Μου ζήτησε να διαβάσω το σενάριο κι αν μπορούσα να το προωθήσω στα κανάλια ή όπου πίστευα πως θα είχε τύχη. Της εξήγησα πως θα ήθελα να κάνω οτιδήποτε για να τη βοηθήσω αλλά δεν είχα τον τρόπο! "Μάκη, οι αλήτες με κοροϊδεύουν! Κι εγώ είμαι αναγκασμένη να βρίσκομαι εδώ μέσα. Δεν μπορώ να περπατήσω, αλλιώς θα τους είχα ξεχάσει!" Δεν ήξερα τι να πω... Ήταν απογοητευμένη! Δυστυχώς, εκείνο το σενάριο δεν ξέρω τι απέγινε, αφού ήταν τελειωμένο. Η Σπεράντζα έφυγε με κείνο τον καημό!», γράφει στο βιβλίο του σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.

Δείτε αυτό το σπάνιο στιγμιότυπο παρακάτω:

vrana-(1).jpg

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς: Αυτές ήταν οι γυναίκες της ζωής του (photos)

YFSF: Εντυπωσίασε η Ελένη Φιλίνη ως Σπεράντζα Βρανά!

Ο Βουτσάς αποκαλύπτει πως η Μπρόγιερ έστειλε προσκλητήριο του γάμου τους στην... πρώην του!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved