Κάννες: Το 77ο φεστιβάλ ολοκληρώθηκε - Όταν η Ελένη Μενεγάκη μας μάγεψε στο κόκκινο χαλί!
Back To the Future

Κάννες: Το 77ο φεστιβάλ ολοκληρώθηκε - Όταν η Ελένη Μενεγάκη μας μάγεψε στο κόκκινο χαλί!

Στην ιστορία πέρασε και επίσημα το 77ο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών και για άλλη μια φορά κυριάρχησαν οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Το 77ο φεστιβάλ Κινηματογράφου πραγματοποιήθηκε στην Κρουαζέτ από τις 14 έως τις 25 Μαΐου 2024.

Η διοργάνωση που έχει σαν στόχο να αναδείξει τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά ταλέντα, μας έχει χαρίσει αμέτρητες εικόνες από σταρς που τραβούν τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε και Έλληνες celebrities να φτάνουν στις Κάννες και εμείς σήμερα θα σας πάμε πίσω στο 2018 και συγκεκριμένα στην 71η διοργάνωση όταν η Ελένη Μενεγάκη περπάτησε στο ίδιο κόκκινο χαλί με την Κάρλα Μπρούνι και την Τζέιν Φόντα.

Κάννες 2024-Ντέμι Μουρ: Το viral βίντεο που βρίζει θεατή-«Έχεις κερδίσει Emmy; Δεν το νομίζω...»

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης είχε φωτογραφηθεί ανάμεσα σε μεγάλους σταρ στην Κρουαζέτ. Παρέα πάντα με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για να παρακολουθήσουν μαζί κινηματογραφικές πρεμιέρες, η Ελένη θύμιζε σταρ του Χόλυγουντ.

19506348.jpg

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια έδωσε το παρών στο φεστιβάλ των Καννών το 2018 για πρώτη φορά και περπάτησε στο διάσημο κόκκινο χαλί, φορώντας μια κόκκινη δημιουργία των σχεδιαστών Mi Ro.

Η συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με την Τζέιν Φόντα στις Κάννες!

Η παρουσιάστρια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ηθοποιούς και συγκεκριμένα με την Τζέιν Φόντα η οποία παραχώρησε συνέντευξη και στην εκπομπή της. Οι δύο γυναίκες πόζαραν εκείνη την περίοδο και για το εξώφυλλο του περιοδικού Down Town.

Δες τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη στην παρακάτω Gallery:

Κάννες 2024: Η Leonie Hanne έλαμψε στο κόκκινο χαλί με μια μοναδική δημιουργία Celia Kritharioti

Κάννες 2024-Κέβιν Κόστνερ: Καρέ καρέ η στιγμή που «λύγισε», τα δάκρυα & το χειροκρότημα των 7 λεπτών

Αποκλειστικό-Κάννες 2024: Οι πιο λαμπερές celeb παρουσίες που πόζαραν στον φακό του gossip-tv!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved