Κατερίνα Ζαμπέτα - Οι αναμνήσεις της από τη «Σοσιαλίστρια» Αλίκη & το φαγητό: «Aυτό μου έχει μείνει»
Showbiz

Κατερίνα Ζαμπέτα - Οι αναμνήσεις της από τη «Σοσιαλίστρια» Αλίκη & το φαγητό: «Aυτό μου έχει μείνει»

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε η Κατερίνα Ζαμπέτα το απόγευμα της Τετάρτης 25/6. Η κόρη του αείμνηστου Γιώργου Ζαμπέτα μίλησε ανάμεσα σε άλλα για όσα θυμάται από τις συναντήσεις της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στα γυρίσματα της ταινίας «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια».

«Με είχε πάρει μια μέρα ο πατέρας μου στα γυρίσματα. Είχα σπάσει το χέρι μου εγώ τότε και έμπαινα στο τροχόσπιτο που έκανε πρόβα ο πατέρας μου με τη Βουγιουκλάκη στα τραγούδια. Η Αλίκη καθόταν και με τάιζε, μου έδινε κολοκυθάκια βραστά. Μου έλεγε “αυτά να τρως, είναι υγιεινά”.

Κατερίνα Ζαμπέτα: Η κόρη του Γιώργου Ζαμπέτα για την παράσταση: «Μου πήρε τρία χρόνια. Ξέθαβα...»

profile_player-960x540-(21).jpg

Κολοκυθάκια μου έδινε και μπιφτέκι. Είχε πάντα υγιεινό φαγητό και μπράβο της. Μου έλεγε “είσαι παιδί τώρα και θα μεγαλώσεις, να προσέχεις τη διατροφή σου” και η ίδια την πρόσεχε, αυτό μου έχει μείνει», είπε η Κατερίνα Ζαμπέτα.

Διαβάστε επίσης:

«Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα»: Μια θριαμβευτική πρεμιέρα που καταχειροκροτήθηκε στο ΔΕΗ Θέατρο Άλσος!

Καίτη Ζαμπέτα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της κόρης του αξέχαστου Γιώργου Ζαμπέτα!

Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα: Ένα συγκινητικό μουσικό ταξίδι στον χρόνο-Η πρεμιέρα & οι λαμπερές παρουσίες

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved