Back To the Future

Δείτε καλά τον πρωταγωνιστή από την θρυλική ταινία «Παραγγελιά». Τον αναγνωρίζετε;

Gossip-tv Team

Σίγουρα είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του η ερμηνεία του ρόλου του ισοβίτη Νίκου Κοεμτζή στο έργο "Παραγγελιά" (1980)

του Παύλου Τάσιου, με συμπρωταγωνιστές τον Αντώνη Καφετζόπουλο, την Όλια Λαζαρίδου και την Κατερίνα Γώγου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Κοεμτζής μαχαίρωσε ένα βράδυ σε μια ταβέρνα τους άντρες μιας παρέας, επειδή προσπάθησαν να του πάρουν τη σειρά στο χορό. Ο σκηνοθέτης Παύλος Τάσιος έφτιαξε μια ταινία, που αναφέρεται σε πτυχές της ζωής του Κοεμτζή, οι οποίες έκρυβαν τους λόγους και τα αίτια που τον οδήγησαν στο έγκλημα. Το ταραγμένο οικογενειακό περιβάλλον, στο οποίο μεγάλωσε, η φτώχεια και η αποστροφή της κοινωνίας απέναντί του, είναι βασικές αιτίες που οπλίζουν το χέρι του Κοεμτζή, το οποίο, με αφορμή την «παραγγελιά», σπέρνει το θάνατο. Η ταινία έχει πάρει πέντε βραβεία (καλύτερης ταινίας, ανδρικής ερμηνείας - Αντώνης Αντωνίου, μουσικής, μοντάζ, ηχοληψίας) στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1980

Μήπως καταλάβατε τον ηθοποιό; Ο λόγος για τον Αντώνη Αντωνίου, που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά, "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα" και υποδύεται τον Μηνά που είναι παντρεμένος με την Βούλα και είναι το αγαπημένο ζευγάρι των τηλεθεατών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved