Back To the Future

Θυμάστε τον Γιώργο Βάνα από το Dream Show; Δεν θα πιστεύετε πόσο έχει αλλάξει!

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Βάνας είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στο Dream show που φιλοξενούταν στον Alpha πριν από μερικά χρόνια, όχι μόνο λόγω του ταλέντου του αλλά και λόγω της πληθωρικής προσωπικότητάς του, της ροκ φιλοσοφίας του και της αγάπης του για αυτό που έκανε.

Ο νεαρός τραγουδιστής λοιπόν, δεν εγκατέλειψε ποτέ το όνειρό του και μπορεί να μη βγήκε πρώτος στο talent show όμως με πολλή δουλειά και αγάπη γι’ αυτό που κάνει, κατάφερε να κυκλοφορήσει τη νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του, η οποία κυκλοφορεί από την Final Touch και έχει τίτλο "Στο δικό σου σκοτάδι". Οι περισσότερες από τις οκτώ συνθέσεις μουσικά και στιχουργικά που περιέχονται σε αυτή τη δουλειά, φέρουν την υπογραφή του ιδίου με rock ρυθμούς αλλά και μπαλάντες ή country μελωδίες!
Από το νέο του album παρουσιάζει ως πρώτο του single, το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, "Στο δικό σου σκοτάδι". Όσο για το πόσο άλλαξε στο πέρασμα των χρόνων ο Γιώργος Βάνας, αρκεί μόνο να δει κανείς το εξώφυλλο του cd για να καταλάβει την μεγάλη αλλαγή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved