Back To the Future

Βουγιουκλάκη:Η στεναχώρια όταν της άδειασε το σπίτι στον Θεολόγο ο Παπαμιχαήλ και η sexy φωτογράφηση

Gossip-tv Team

Το εξοχικό της στον Θεολόγο ήταν το καταφύγιό της. Εκεί η Αλίκη Βουγιουκλάκη ηρεμούσε και ένιωθε ότι βρίσκεται πραγματικά στο σπίτι της.

Η ηθοποιός αγόρασε το σπίτι αυτό το 1968 και δεν το αποχωρίστηκε ποτέ. Ακόμα και όταν η υγεία της είχε επιδεινωθεί, εκείνη ήθελε να πάει να γιορτάσει τα γενέθλιά της στον Θεολόγο.

Τα καλοκαίρια της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι θέμα συζήτησης ακόμα και σήμερα. Καλούσε φίλους και συνεργάτες και μαζί τρώγανε, πίνανε και κάνανε τα μπάνια τους. Το σπίτι αυτό είχε συνδεθεί με ωραίες στιγμές της ζωής της.

Μόνο ένα αρνητικό περιστατικό είχε συμβεί εκεί. Ήταν Άνοιξη του1975 και η Αλίκη μόλις είχε χωρίσει με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Η σχέση τους ήταν σε τεντωμένο σχοινί. Η ηθοποιός είχε κανονίσει με τον Κλεισθένη, γνωστό φωτογράφο και φίλο της να κάνουν μια φωτογράφηση στον Θεολόγο. Όταν πήγανε στο εξοχικό, εκείνη διαπίστωσε ότι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είχε αδειάσει το σπίτι από τα έπιπλα και τα προσωπικά της αντικείμενα.

Εκείνο το απόγευμα ο Κλεισθένης έκανε ένα μόνο κλικ. Και στην φωτογραφία αυτή βλέπουμε όχι την σταρ Βουγιουκλάκη, αλλά την γυναίκα που τηλεφωνούσε κλαίγοντας στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved