Back To the Future

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου μιλούσε για τους τσακωμούς της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Gossip-tv Team

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη, η Σίσσυ Χρηστίδου πριν από περίπου οκτώ χρόνια είχε μιλήσει για τους καβγάδες της με τον -πλέον- εν διαστάσει σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη

Η παρουσιάστρια, καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή του «Βράδυ με τον Πέτρο» το 2011 είχε μιλήσει για την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της. Τότε όλα έδειχναν ρόδινα ανάμεσά τους και τίποτα δεν προμήνυε το οριστικό τέλος του γάμου τους.

Όταν λοιπόν κάποια στιγμή ρωτήθηκε για το πώς καβγαδίζει με τον τραγουδιστή, εκείνη είχε πει: «Τσακώνομαι μόνη μου... Και αυτό ξέρεις, εμένα με κάνει πιο τρελή... Απαντάει πολύ ψύχραιμα αυτό που θέλει και εγώ πιο έξαλλη μετά». Ποιοι ήταν οι λόγοι που συνήθως καβγάδιζαν; «Συνήθως τσακωνόμαστε για το παιδί. Καταρχήν για τον τρόπου παίζουν γιατί θεωρώ ότι κάνουν πάρα πολύ επικίνδυνα πράγματα».

Πάντως, μέχρι τη στιγμή που ανακοίνωναν πως αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους, τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο τραγουδιστής πάντα μιλούσαν ο ένας για τον άλλον δημόσια με τα πιο γλυκά και τρυφερά λόγια. Ποτέ δεν έδωσαν δικαίωμα, ούτε καν στους πιο κοντινούς τους ανθρώπους να υποψιαστούν ότι κάτι συνέβαινε ανάμεσά τους που ίσως να απειλούσε τον γάμο τους που έγινε το 2010 σε ένα πολύ όμορφο σκηνικό στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είχε δηλώσει η Σίσσυ Χρηστίδου για τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved