Back To the Future

Survivor All Star: Ο Κόρομι του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με εκείνον του 2006! Αγνώριστος στα 19!

Gossip-tv Team

Μπορεί ο Γιώργος Κόρομι που μπήκε την προηγούμενη Κυριακή (22/1) στο Survivor All Star να είναι από τους πιο σκληροτράχηλους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, όμως δεν υπήρξε πάντα έτσι!

Ο Ουγγρικής καταγωγής παίκτης του Survivor ο οποίος έχει αφήσει το δικό του στίγμα με την πρώτη συμμετοχή του και ελπίζει πως θα φτάσει στον τελικό του All Star πριν από πολλά πολλά χρόνια και συγκεκριμένα το 2006 είχε κάνει την πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση.

Επρόκειτο και πάλι για reality παιχνίδι μόνο που τότε δεν είχε να κάνει με επιβίωση σε κάποιο απομακρυσμένο μέρος στη ζούγκλα χωρίς φαγητό αλλά είχε να κάνει με... επιβίωση στον έρωτα. Είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι αγάπης Love Generation που είχε προβάλλει το Star με παρουσιαστές τη Χριστίνα Λαμπίρη και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Ο Κόρομι είχε βρεθεί εκεί διεκδικώντας να γίνει ζευγάρι με κάποια από τις κοπέλες που συμμετείχαν και μάλιστα είχε παρουσιάσει τον εαυτό του κάπως έτσι:

«Με λένε Γιώργο, είμαι 19, έκανα extreme sports από μικρή ηλικία, όπως BMX, snowboard, κατάδυση και πολεμικές τέχνες. Δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να βρει και να μάθει τον αληθινό έρωτα σε μια ζωή. Σε μια γυναίκα με εκνευρίζει να θέλει να είναι ο άντρας της σχέσης και να θέλει να γίνεται πάντα το δικό της. Μια κοπέλα μου αρέσει όταν είναι ντυμένη σαν γυναίκα και όχι σαν παιδάκι».

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή που προβλήθηκε στο Καλό Μεσημεράκι με έναν Κόρομι εντελώς αγνώριστο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved