Φωτιά Αττική: Στάχτη το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα
Gossip Specials

Φωτιά Αττική: Στάχτη το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είδε τους κόπους μια ζωής να καταστρέφονται μέσα σε μόλις λίγα λεπτά.

Το σπίτι της ηθοποιού στην Κινέτα τυλίχτηκε στις φλόγες όταν ξέσπασε η πυρκαγιά που δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά της. Ο επίγειος Παράδεισός της -όπως το αποκαλούσε η ίδια- δεν υπάρχει, αλλά αυτό δεν την λυπεί όσο τα προσωπικά της αντικείμενα.

«Δεν έμεινε τίποτα, στάχτη όλα. Και να σου πω και κάτι όσο περίεργο κι αν φαίνεται. Δεν με πειράζει τόσο το σπίτι, παρόλο που το λάτρευα, το αγαπούσα πολύ όσο τα αντικείμενα μου. Τα προσωπικά μου, τους πίνακες μου, τα ενθύμια μου, τα «Ζωζώ» που έγραφαν… που μου έφερναν δώρο. Προσωπικά πολλά αντικείμενα, φωτογραφίες, ένα μπαούλο με φωτογραφίες. Από παιδί μέχρι σήμερα, τα πάντα. Αυτά τα αντικείμενα μου λείπουν… δεν το λέω από νεοπλουτισμό, ήταν πράγματα που αγαπούσα. Δεν υπάρχει τίποτα, δεν έχω φόρεμα να φορέσω. Όπου και να με πήγαινες έλεγα ‘Την Κινέτα θέλω’. Σήμερα την Κινέτα την αντίκρυσα μια στάχτη… δεν έμεινε τίποτα» είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της.

Το gossip-tv.gr, βρέθηκε στην Κινέτα και απαθανάτισε το καμένο σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη, το οποίο έχει γίνει στην κυριολεξία… στάχτη. Τα αποκαΐδια δεν θυμίζουν σε τίποτα το παλάτι της ηθοποιού, μέσα στο οποίο έκανε πάρτι και φιλοξενούσε τους αγαπημένους της φίλους.

Πηγή φωτογραφιών: papadakispress

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved