Τρυφερός μπαμπάς ο Σταύρος Σβήγκος- Το τάισμα του μωρού και ο πιστός σκύλος
Gossip Specials

Τρυφερός μπαμπάς ο Σταύρος Σβήγκος- Το τάισμα του μωρού και ο πιστός σκύλος

Οικογενειακές στιγμές ευτυχίας περνάει ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του Έλενα Αϊβαλή πριν δέκα μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο τον Ιούνιο όταν κράτησαν στην αγκαλιά τους τον μοναχογιό τους.

Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την διάρκεια βόλτας του. Όπως θα δείτε, ο Σταύρος Σβήγκος τάϊσε τον γιο του και όσοι τον είδαν παρατήρησαν πως είναι ένας τρυφερός μπαμπάς. Μαζί τους, ήταν και ο αγαπημένος τους σκύλος, ο οποίος ήταν υπάκουος και περίμενε να του δώσει εντολή ο Σταύρος Σβήγκος για να σηκωθεί.

Ο Σταύρος Σβήγκος και η Έλενα Αϊβαλή είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και πρόσφατα μας χάρισαν όμορφα στιγμιότυπα στα social media από την εξόρμησή τους στο Ναύπλιο.

«Εμείς είχαμε μια ιδιαίτερη περίπτωση με τον μικρό, έμεινε λίγο στην Εντατική έως αρκετό καιρό. Όταν με έπαιρνες και δεν το σήκωνα… Τώρα είναι όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ήρθε λίγο έτοιμο, κοιμόταν ήδη. Αλλά ο κύριος είναι φοβερός. Αρχικά το κοιτάς και λες ααα αυτό είναι το παιδί μας. Κλαίει, κοιτάς και πάλι, μωρό είναι θα κλαίει, τι να θέλει άραγε; Μάλλον να φάει; Να δοκιμάσουμε να φάει, να αλλάξει… Ε μετά καταλαβαίνεις το κάθε κλάμα» δήλωσε για τον γιο του ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Νίκο Μουτσινά.

Πηγή φωτογραφιών: papadakispress

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved