Σπάνια εμφάνιση για γοητευτικό  Έλληνα ηθοποιό! Χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του
Gossip Specials

Σπάνια εμφάνιση για γοητευτικό Έλληνα ηθοποιό! Χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του

Πολύ χαρήκαμε που τον είδαμε και πραγματικά πάθαμε πλάκα με το πόσο γοητευτικός άντρας παραμένει.

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς, ο οποίος έχει διαγράψει τεράστια πορεία τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

Μιλάμε για τον Κώστα Αποστολίδη, τον οποίο συναντήσαμε στην επίσημη προβολή της ταινίας Μάρνι, «Μια Τρελή Συμμορία» στον κινηματογράφο Νιρβάνα και πάθαμε πλάκα με το πόσο ωραία του έχει φερθεί το πέρασμα του χρόνου.

Αν κανείς παρατηρήσεις τις φωτογραφίες, εύκολα μπορεί να διακρίνει πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο πρόσωπο του κι ας έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες από εκείνη τη πρώτη φορά που συστήθηκε στο κοινό του και αγαπήθηκε πολύ.

Ο Κώστας Αποστολίδης εκτός από εξαίρετος ηθοποιός, είναι κι ένας υπέροχος πατέρας και σύζυγος. Έχει δημιουργήσει μια καταπληκτική οικογένεια, την οποία, κατά δήλωση του, βάζει πάνω από όλους και από όλα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του μάλιστα είχε δηλώσει για τη γυναίκα του: «Μια σύντροφος που είναι πρωταγωνίστρια στη ζωή μου. Είναι ο άνθρωπος για τον οποίο ζω και παλεύω να βελτιωθούν οι ζωές μας να ζήσουμε πράγματα όλοι μαζί. Η σύζυγος μου είναι ο πρώτος και σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή μου, πρώτα είναι η Άννα κι αμέσως μετά τα παιδιά. Η σύζυγος μου είναι ο κεντρικότερος ρόλος που μπορεί να υπάρξει».

Δείτε πώς είναι σήμερα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved